AcasăCORONAVIRUSAdrian Streinu Cercel, vinovat de panica românilor? A făcut un anunţ ce...

Adrian Streinu Cercel, vinovat de panica românilor? A făcut un anunţ ce i-a speriat pe mulţi oameni

adrian-streinu-cercelAdrian Streinu Cercel, vinovat de panica românilor? A făcut un anunţ ce i-a spriat pe mulţi oameni

Medicul Adrian Streinu Cercel s-ar putea face vinovat de panica ce ar urm să se instaleze în rândul românilor. El a făcut un anunţ important în privinţa celui de-al patrulea val al pandemiei de COVID-19.

Care este vestea: valul patru a pandemiei a început deja și se va intensifica pe parcursul lunii următoare.

Masca şi vaccinarea sunt vitale

Masca și vaccinarea rămân în continuare cele mai bune soluții pentru stoparea pandemiei. “Valul patru a început. El se va amplifica și undeva foarte probabil, sfârșit de august sau foarte aproape în septembrie vom fi pe culmile acestui val.

Ce înseamnă asta? Înseamnă că lumea trebuie să înțeleagă că această pandemie nu s-a terminat că această formă de Delta există pe teritoriul României, că am înregistrat mai multe focare cu Delta pe teritoriul României și să se uite foarte bine la cifrele care sunt arătate.

De exemplu, în ultimele trei zile Bucureștiul este pe o pantă ușor ascendentă.

Lumea trebuie să înțeleagă că trebuie să poarte în continuare mască, că trebuie să se spele în continuare pe mâini, că nu trebuie să se frece la nas când se plimbă pe stradă, că trebuie să se vaccineze, că bine ar fi să se vaccineze.

Vaccinul și cu masca sunt singurele ingrediente care ne pot scăpa mai repede de aceste valuri pandemice”, a declarat Adrian Streinu Cercel.

Peste 100 de noi cazuri în ultimele 24h

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că, în ultimele 24 de ore, în România au fost înregistrate 104 noi cazuri de coronavirus.

Până vineri, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.082.057 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 1.047.117 pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 104 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

author avatar
Andrei Ștefan
956 afisari

13 COMENTARII

  1. A venit madame Stella KiriaPULIS și a activat toți tucalarii de la Bucuresti prin simplul anunț ca va urma valul patru. Știa ea, probabil fusese trimisa de aia care împrăștie Covidul. Și s-a pornit corul bocitoarelor. Primul a fost Andrei Baciu, a urmat Gheorghiță, apoi Rafila și acum Cercel. De unde știți voi ma ca vine iar Covidul? V-a spus el? N-ar fi bine să-i strângă cineva de momite pe ăștia sa spună ce știu cu adevărat? Cât timp cred ei ca mai pot tine popoarele închise? Chinezii care au fost loviți primi acuza acum ca virusul are origini americane fiind in fapt creat la laboratoarele din Fort Ditrick. Asa ca nu mai este mult când toată mascarada va fi lăsată în pielea goala. Va vor hali de vii cei care i-ați înțepat prin minciuna mai ales can vor afla ce conțin în fapt „vaccinurile”. Vorba romanului, minciuna are picioare scurte.

  2. Toți avem aceași destinație finală: la creatorul nostru !!!
    De ce anumite creații ale lui vor să slugărească unor bulangii planetari ???

  3. Chiar ne intrebam cu totii unde a disparut „sCRETINU” si cei de teapa lui ? Chiar asa nu mai alearga virusul cu 7,5m/s sau acum ca e in vacanta se deplaseaza mai incet ?

  4. La gripa porcină din 2009/10 minunatul cercel a băgat lumea în sperieți cu previziunile mortuare făcute la tv. Sunt înregistrări de atunci, ar fi interesant să fie văzute acum.

  5. Bai Carcelus, bai ta-mpi-tule pat-en-tat, iar ab-ere-zi si de-lir-ezi, bai ma-gar-ule ord-in-ar ? !! Bai, vedeti ca toti stiu deja ca voi impr-ast-iati vir-u-sul chin-eze-sc, o sa vedeti voi pe dr-ak-ul cat de curand, bai cr-imi-nal-ilor in alb, nu o sa aveti destule sta-lpu-ri la dispozitie !! 🙂 Covid Macht Frei 🙂

  6. Bai komunistule korupt, bai agariciule, sa vezi ce o sa inveti tu alergarea la 400 metrii garduri, daca nu, aia e, o sa contribui si tu personal la statisticile Plandemiei voastre de kakat, bai nazistule cu cap de creta, tu nu ai valoarea lui doktor Mengele nici macar 10 %, ala a fost un nazist serios, omora jidanii numai pentru ca asa ii placea, pe cand tu esti un las ordinar care te vei ascunde in bunkar impreuna cu pensatul de Gheorghita, o sa aveti timp sa v-o trageti in funduletel voastre rozalii !! Ha ha ha 🙂 Covid Macht Frei 🙂

  7. Mai Amza,schima-ti numele,adevaratul Amza e un Goliat pe langa tine.Sper ca iti dai seama de tampeniile ce le debitezi

  8. S-a trzeit Streinu Carcel, cel fara de care nu misca nimic la spitalul pe care-l conduce!!! Si un portar daca se angajeaza Strinu-Carcel stie!!! Cat timp il mai lasati organe ale coloniei Romania sa vorbeasca fara acoperire? Cat timp mai este lasat sa divagheze? Protocoalele lui cu Firea unde sunt??? Corul bocitoarelor ticaloase!!!!

  9. Asteptam sa mai vina Kyriakides care are probleme cu mita, i s-au descoperit in conturi 4 milioane de euro de la producatorii de seruri, serurile care au fost aduse si aici, asteptam sa vina Kyriakides si sa mai latre despre valul 44!!!

  10. Oamenii nu au văzut că neica Cercel ăsta a început iar delirul cu vaccinul? Obsedatul ăsta după bani încă trage speranțe că îi iese banul dintr-un val de covid, o porcină sau o aviară. Speră să mai facă niște milioane de euro asa cum a adunat el în trecut pe spinarea fraierilor. Dar cine i-a permis si de ce nu este la răcoare. Ori el speră că noi toți am uitat cât a furat el?
    Îți rupem cerceii, Cercelule! Vrei să vezi în presă mizeriile pe care le-ai făcut si cum te-ai umplut de bani?

  11. Cu paralele pe care le-ai cistigat,poti trai fara sa mai bagi frica, nesiguranta in oameni. Mergi felcere si mai citeste juramintul lui Hyppocrates. Iti amintesti celebra intrebare a lui Emil catre Ion : sinteti credincios, domnule Iliescu? Asociez aleatoriu ,o replica a lui Ion ,celebra de altfel- mai,animalule! Ce apelativ meritati, d-le medic.?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger