AcasăCORONAVIRUSAdrian Streinu-Cercel a venit cu o soluţie-BOMBĂ pentru a eradica pandemia în...

Adrian Streinu-Cercel a venit cu o soluţie-BOMBĂ pentru a eradica pandemia în România

Adrian Streinu-CercelAdrian Streinu-Cercel a venit cu o soluţie-BOMBĂ pentru a eradica pandemia în România

Adrian Streinu-Cercel consideră că este necesară testarea „la fiecare scară de bloc” pentru limitarea transmiterii virusului SARS-CoV-2.

Preşedintele Comisiei de sănătate din Senat este de părerea că doar testarea în masă ar rezolva eradicarea virusului, în ţara noastră.

Trebuie întreruptă transmiterea virusului

Ar trebui luate o serie de măsuri prin care să se încerce limitarea transmiterii acestui virus, ba mai mult decât atât, să începem să testăm la fiecare scară de bloc, în aşa fel încât să dăm oamenilor o şansă de a fi diagnosticaţi din prima, pentru că la un diagnostic precoce, şansa de supravieţuire creşte considerabil”, a afirmat senatorul PSD Adrian Streinu-Cercel, duminică, la Biblioteca Naţională, unul dintre cele şase centre din Capitală unde se desfăşoară, până luni dimineaţă, „Maratonul vaccinării pentru viaţă”.

Întrebat ce înseamnă la fiecare scară de bloc, Streinu-Cercel a spus: „Oamenii din domeniul epidemiologiei trebuie să coboare în stradă pentru a preveni transmiterea virusului din om în om.

Vreţi să scăpăm mai uşor şi fără victime, asta va trebui să facem. Atunci ne vom limita la ceea ce avem şi să nu ne mirăm”.

Streinu-Cercel cred că vor fi şi mai multe cazuri

Potrivit profesorului, la rata actuală de incidenţă, numărul pacienţilor de COVID va continua să crească, dar ne aflăm „spre un platou al numărului de cazuri”.

La rata de transmitere pe care o cunoaştem în momentul de faşă ne aşteptăm ca numărul pacienţilor să crească. Dacă pentru tulpina din Wuhan aveam o rată de transmitere de 1 la 3, în momentul de faţă este de 1 spre 10.

În spatele fiecărei persoane cu un test la nivelul exudatului nazo-faringian pozitiv, avem încă 8 sau 10 persoane în spate asimptomatice şi de care nu se ştie. Rezultatele restricţiilor se văd după şase săptămâni.

Şi este uşor de calculat, pentru că luaţi în calcul o incubaţie de circa 14 zile, la această incubaţie de 14 zile se mai pune, de obicei, încă o săptămână, deci înseamnă 21 de zile, interval în care te uiţi să vezi care este dinamica infectărilor.

Şi atunci, asta se multiplică cu un coeficient şi undeva la 6 săptămâni ar trebui să fim pe o pantă net descendentă. Deocamdată, suntem spre un platou”, a explicat Streinu-Cercel.

 

author avatar
Andrei Ștefan
1.352 afisari

10 COMENTARII

  1. Hotaraste-te ,dle jurnalici,ori e solutie ori e bomba.In primul caz pandemia poate fi eradicata prin solutia de cianura administrata dusmanilor de clasa care nu s-au vaccinat ,cu bomba s-ar putea reusi ceva doar daca e atomica.Beleaua e ca pot fi afectati si cetatenii responsabili care s-au vaccinat.Prima varianta e mai sigura.

  2. & Dom’le , de cand s-a zis că e criză sanitară, despre care altădată domnu’ medicu’ Străinu-Cercel recomanda să fie rezolvată cu apă și săpun și spălat pe mîini, în nas , pe față, despre jucătorul rapidist Săpunaru se relatează că e mai irascibil și are conflicte cu jucători și suporteri adverși, ?

    • Si mai zicea, prof. belciug, sa nu mai bagam degetul ”in cur si apoi in gura” !!!

  3. Bai Cercelus Strainus, bai putred de koruptule, du-te tu la orice scara de bloc sa incerci ceva vaxinare in cap, sa vezi tu ce te vaxineaza pe loc oamenii de acolo, bai ipocritule !! Tu crezi ca esti in China komunista cu sistem kapitalist de piata de jungla maxima ? Bai, tarane de Cercelus, numai acolo merge cu rahaturi din astea, bai karnatule atarnator !! O sa ajungi si tu, si toti responsabili de genocidul ce il faceti de 1 an jumate cu pielea pe bat, in streang o sa ajungi, bai trompeta nazista !! Hai ca o sa avem distractia din decembrie in noiembrie, multumim mult partidului unic nazist pentru minunatele conditii de razboi mondial biologic, meteorologic si psihologic, bai tradatorule ordinar !!

    • De acord cu tot ce spuneti, numai ca cercel-belciug vorbeste de TESTARE, IAR NU DE VACCINARE cum ati inteles dvs. !

  4. Corect, nea Cercelus, testare , izolare si tratare dupa gravitate a tuturor infectatilor (era sa scriu infectilor), atat vacsinati cat si nevacsinati. Prostia cu vacsinatii pot merge oriunde, desi pot fi infectati si deci „plimba” molima pe unde vor muschii lor, ar fi astfel eliminata. Dar, cine sa ia hotararea ??? INCULTII televizoristi, adepti doar a laitmotivului (expresie cam fortata) : Vaccinati-va toti, scapa cine poate.

  5. Testat cu ce? Cu testul pcr care da fals pozitiv, care nu poate face diferenta dintre o raceala si asa zisul cv dupa cum a declarat si CDC in USA?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger