AcasăCORONAVIRUSAdelina Pestrițu, testată pozitiv cu noul coronavirus. A făcut anunțul cu lacrimi...

Adelina Pestrițu, testată pozitiv cu noul coronavirus. A făcut anunțul cu lacrimi în ochi: „Îmi este teamă” – VIDEO

Deși a fost prevăzătoare, nu a scăpat de COVID

Noul coronavirus lovește din nou în rândul persoanelor publice din România. După ce jurnalista Andreea Esca, actrița Carmen Trandafir și cântarețul Marcel Pavel s-au confruntat cu COVID-19, de această dată Adelina Pestrițu și-a anunțat prietenii din social-media că a primit rezultat pozitiv la testarea pentru coronavirus.

Bruneta a povestit seara trecută târziu că a ajuns să își facă un test, după ce nu a simțit gustul unei ciocolate pe care o mânca. „Din păcate, zilele trecute am intrat în contact cu un bolnav de COVID, iar după ce au apărut primele simptome – am rămas fără gust și fără miros, am venit, mi-am făcut un test. Testul a ieșit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului, aștept să fiu preluată și internată”, a dezvăluit Adelina Pestrițu, într-un story pe Instagram.

Vizibil speriată de cele aflate, tânăra – mamă a unei fetițe de doi ani – a explicat faptul că ”deocamdată” starea sa de sănătate ”este bună”. Și că întreaga sa familie va fi testată, deja soțul primit un rezultat negativ. Cu ochii în lacrimi, Adelina i-a îndemnat pe care care o privesc să nu neglijeze purtarea măștii. ”Îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei, dar eu am mare încredere că va fi totul bine. Poartă mască în continuare, da?”, a mai fost auzită spunând bruneta.

În cursul zilei de marți, cifrele oficiale făcute publice de către Grupul de Comunicare Strategică arătau că în România fuseseră înregistrate alte 1.053 de cazuri noi și că din rândul pacienților confirmați cu noul coronavirus 522 erau internați la Terapie Intensivă.