AcasăCORONAVIRUSA scăpat de COVID cu scurt timp înainte să împlinească 117 ani!...

A scăpat de COVID cu scurt timp înainte să împlinească 117 ani! – VIDEO

A scăpat de COVID cu scurt timp înainte să împlinească 117 ani! (sursa foto: Facebook)

Nu puține au fost, în toată această perioadă dificilă, provocată de noul coronavirus, poveștile emoționante despre persoane care au reușit să învingă în lupta care se duce în mai toate colțurile lumii contra temutului virus.

Mai nou, s-a aflat o veste impresionantă despre cea mai vârstnică persoană de pe Bătrânul Continent, o călugăriță franceză, care a scăpat de COVID-19!

Sora Andre (Lucile Rando până să îmbrace haina monahală), care va împlini joi venerabila vârstă de 117 ani, a fost descoperită pozitiv la testarea pentru COVID pe 16 ianuarie, conform BBC. Călugărița, care și-a pierdut vederea și se deplasează într-un scaun cu rotile, trăiește într-un azil din sudul Franței. Inițial a fost izolată de celelalte persoane aflate în respectivul centru destinat persoanelor vârstnice, din Toulon, dar deja este considerată acum complet vindecată. De altfel, s-a aflat că nici nu a avut simptome, astfel că, din câte a mărturisit chiar Sora Andre presei franceze, nici nu a realizat că ar fi avut virusul.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al azilului spune că Sora Andre ”a fost foarte norocoasă”. Și că nu s-a arătat speriată de boală. ”Pe de altă parte, a fost foarte îngrijorată pentru ceilalţi rezidenţi”, a declarat David Tavella, conform sursei citate.