AcasăCORONAVIRUSA mai rămas puțin până la startul campaniei. Se vaccinează Gigi Becali...

A mai rămas puțin până la startul campaniei. Se vaccinează Gigi Becali împotriva COVID-19? Răspunsul categoric al afaceristului! – VIDEO

Se vaccinează Gigi Becali împotriva COVID-19? Răspunsul categoric al afaceristului! - VIDEO

În contextul în care au sosit deja în țară primele doze de vaccin antiCovid, din cadrul unei tranșe simbolice venite în România, fiind așteptat ca, foarte curând, să înceapă campania de de imunizare la nivel național, s-a aflat că afaceristul exclude categoric varianta de a se vaccina împotriva noului coronavirus.

Gigi Becali a explicat, la România TV, de ce nu ia în calcul această variantă. „Nu mă vaccinez, eu nu. Eu nu mă vaccinez nici dacă mor pe loc. Mi-e frică că vine cu un vaccin şi o să zică după aia: „Uite care e treaba. Pentru că nu putem să ținem evidența ca să știm bine cum ești tu trebuie să punem în mâna dreaptă un CIP sau în frunte ca noi să citim, să vedem vaccinurile pe care le-ai făcut tu, ca să ştim dacă îţi vine rău pe stradă”. O să cadă lumea de la vaccin … așa o să fie”, a susținut Gigi Becali, citat de romaniatv.net.

Accent pe importanța reacției din timp

În acest context, latifundiarul din Pipera a susținut că își exprimă o părere, spunând că nu va face acest pas, dar că nicidecum nu vrea să facă propagandă împotriva vaccinului, semn că fiecare e liber să aleagă ce va face.

Totodată, Gigi Becali a adus în discuție importanța reacției la timp, în lupta contra noului coronavirus, adică de la primele simptome. Nu e un secret nici faptul că mai multe persoane din familia omului de afaceri, inclusiv mama acestuia, s-au confruntat cu noul coronavirus, în ultimele luni.

„Eu am dat la sute de oameni și milioane. Medicamente și la spitale. Că aduceam medicamente și nu pot să iau, le-am donat la spitale medicamente. Virusul ăsta este un fleac. Dar dacă când mi-a curs nasul sau ochii, puțină temperatură, l-am luat, pac am luat temperatură – eu nu știu, nu la oameni, e păcat. Arbidol, vitamina D3, Zinc, vitamina C – Paracetamolul, numai dacă ai temperatură. (…) Virusul asta este fleac dacă îl iei din timp. Îl oprești. Barieră, hai noroc COVID! Dacă l-ai lăsat 5-6 zile, lasă că n-am nimica, puțin aer condiționat. Nu domnule, n-am nimic, n-am covid, de parcă e rușine să ai covid”, a completat Becali.

Ce spune coordonatorul campaniei de vaccinare

După ce primele 10.000 de doze de vaccin antiCovid au fost primite la depozitul de la Institutul Cantacuzino, din Capitală, în prezența premierului Cîțu, dar și a mai multor oficiali, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, s-a oprit și asupra întrebărilor pe care unii oameni le au pe acest subiect. ”Din acest punct de vedere suntem cu toții martorii unor preocupări intense în rândul opiniei publice. Există speranță, există încredere, în acest timp există ezitare, pe marginea acestei teme legate de vaccinare. Însă sunt, în același timp, bucuros că putem oferi din ce în ce mai multe răspunsuri la întrebările pe care fiecare persoană le are vizavi de importanța vaccinării la momentul de față”, a precizat medicul.

”Astăzi, în a doua zi de Crăciun, suntem cu un pas mai aproape de începerea campaniei de vaccinare, care va debuta, așa cum am spus, pe 27 decembrie, în primele 10 unități medicale aflate în prima linie de luptă împotriva COVID-19”, a mai anunțat coordonatorul campaniei de vaccinare antiCovid de la nivel național.

430 afisari

1 COMENTARIU

  1. Despre ce imunizare – si, pe deasupra, in maSSã (asa se scrie corect,handicapatilor) – vorbiti, bāi, ziarici de doi leí? Asa numiti voi mizeria aia,aplicata cobailor umani? Imbecilitatea voastra e chiar atat de infinita?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger