AcasăAgriculturăMinistrul Barbu, despre succesul programului „InvestAlim”: „Procesatorii români au depus 49 de...

Ministrul Barbu, despre succesul programului „InvestAlim”: „Procesatorii români au depus 49 de proiecte în valoare totală de peste 1 miliard de euro”

Procesatorii români au depus 49 de proiecte în valoare totală de peste 1 miliard de euro, incluzând și cofinanțarea, în prima sesiune de depunere de proiecte a programului „InvestAlim”, a anunțat ministrul Agriculturii, Florin Barbu.

Programul „InvestAlim” este un real succes! O demonstrează procesatorii români care au depus 49 de proiecte în valoare totală de peste 1 miliard de euro, incluzând și cofinanțarea, în prima sesiune de depunere de proiecte. Reamintesc tuturor că prin programul INVESTALIM statul român pune la dispoziție 600 de milioane de euro pentru că avem nevoie de cât mai multe unități de procesare în România!”, a scris ministrul Agriculturii pe Facebook.

Ministrul PSD a reamintit tuturor că, prin Programul „InvestAlim”, statul român pune la dispoziţie 600 de milioane de euro „pentru că avem nevoie de cât mai multe unităţi de procesare în România”.

 

 

author avatar
Andrei Coman
150 afisari

1 COMENTARIU

  1. toti processatorii proiecte de PESTE 20 milioane euro?
    -ori e cu dedicatzie de la porcu din poza
    ori vor sa prepare „hrana verde”,
    carbon reciclat….

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri