AcasăAfaceriThirdLove vs. Victoria’s Secret: bătălia sutienelor

ThirdLove vs. Victoria’s Secret: bătălia sutienelor

Start-up-ul de lenjerie ThirdLove speră să obțină un avans față de cel mai mare rival al său, Victoria’s Secret, lansându-se în “îmbrăcămintea activă”.

ThirdLove a anunțat deschiderea unei noi linii de producție pentru „sutienele sport”, un proiect la care lucrează de mai bine de doi ani.

Compania americană a precizat că  „sutien sport” a devenit cel mai căutat termen de pe site-ul său web în ultimele luni.

CEO-ul și fondatorul Heidi Zak – care împreună cu soțul ei, David Spector, a primit premiul Antreprenorul Anului 2019 în California – vede o oportunitate de a intra pe piața lenjeriei sportive, având în vedere că alți rivali – Nike, Under Armour și Athelta – au lansat deja propriile produse.

Victoria’s Secret a investit în această nișă, prezentând o linie de sutiene sport și jambiere numită On Point.

În timp ce ThirdLove lansează, de asemenea, o selecție de jambiere și bluze de antrenament pentru femei, elementul central al acestei noi linii sunt sutienele sale sportive. Prețurile variază de la 45 la 70 USD.

Vânzările anuale de sutiene sportive în Statele Unite au totalizat 2,1 miliarde de dolari anul trecut, în creștere cu 53% față de aceeași perioadă din 2019.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
298 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger