AcasăAfaceriRusia, încorsetată şi mai mult: G7 plafonează preţul petrolului!

Rusia, încorsetată şi mai mult: G7 plafonează preţul petrolului!

Miniştrii de Finanţe din G7 intenţionează să implementeze o plafonare a preţurilor produselor petroliere şi a ţiţeiului provenit din Rusia.

Plafonul iniţial al preţurilor se va baza pe o serie de elemente tehnice, iar nivelul preţurilor va fi revizuit dacă va fi necesar.

Plafonarea, parte din sancţiunile anti-Rusia

Miniştrii din principalele ţări industrializate din lume au reiterat vineri propunerea de obţine sprijinul necesar pentru a impune un plafon pentru preţul petrolului rusesc.

Avem va obiectiv alinierea implementării cu calendarul măsurilor din cadrul celui de-al şaselea pachet de sancţiuni al UE”, au adăugat oficialii.

În acest fel, se urmăreşte „reducerea veniturilor Rusiei din vânzarea de petrol”, ce reprezintă o importantă sursă de finanţare a războiului dus în Ucraina şi, totodată, oprirea creşterii preţurilor mondiale ale energiei.

author avatar
Andrei Ștefan
755 afisari

22 COMENTARII

  1. Bubuie prostia-n ioropieni… Adică milogul care nu are de niciunele îi împune prețul ăluia cu marfa…???
    Și se mai miră de ce au putut decade-n halul ăsta. Păi prețul îl dictează ăla de are marfa, ăla care are ceva palpabil, ce naiba. Ioropenii ce au??? Au o hârtie fără valoare și atât: euroiul. Și multă, multă mândrie și prostie.

  2. barbule, esti cel mai bun ” ioropean” .
    nu stiu cat esti de mandru, dar prostia ta e incomensurabila.
    pe pariu ca ai si euroi. ( ca taximetrist manelist…)

    • De la mujici. De la richipei, tot petrol rusesc, vor lua cu cât vând rușii plus comision.

  3. E pacat ca europa e condusa de oameni care nu sunt realisti si poate irationali. Visati mai nene dar realitatea e alta si va depaseste. Brics va va trezi din psihoza voastra.

  4. Va certati ca prostii ,pretul carburantilor nu va scadea cu nici o centima,dimpotriva.Suntem jumuliti de mafia de la Davos precum curcile iar voi va dati care mai de care musculos.

  5. Stii de ce nu se poate schimba ceva in țara asta? Ca sunt multi si prosti si trădători si idioti ce isi urăsc neamul si glia

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger