AcasăAfaceriRuptură între naş şi fini! Când e vorba de bani, Gigi Becali...

Ruptură între naş şi fini! Când e vorba de bani, Gigi Becali nu ţine cont de rubedenii: l-a dat în judecată pe Pandele de la Voluntari

gigi becaliRuptură între naş şi fini! Când e vorba de bani, Gigi Becali nu ţine cont de rubedenii: l-a dat în judecată pe Pandele de la Voluntari

Gigi Becali pretinde 200.000 de euro de la finul său, Florentin Pandele. Nu este vorba de o luptă personală, ci de una juridică, între societăţi.

Patronul FCSB a dat în judecată Unitatea Administrativ Teritorială a oraşului Voluntari, care trebuie să-i restituie lui Becali suma de 200.000 de euro pentru un teren indisponibilizat de Primăria Voluntari, pe care l-a folosit în interesul comunităţii.

Gigi Becali a avut, în urmă cu trei ani, un teren indisponibilizat de Primăria Voluntari, pe care instituţia l-a folosit în interesul comunității. Așa cum este normal, cunoscutul om de afaceri trebuia să primească o sumă de bani, însă acest lucru, însă, nu s-a întâmplat.

Voluntariul a sperat că datoria se va prescrie?

Instituția din oraşul Voluntari, judeţul Ilfov, l-a amânat pe Gigi Becali cu un an. Situația s-a tot repetat, iar plata nu a fost efectuată, deși reprezentanții milionarului au transmis mai multe notificări. Se pare că patronul FCSB-ului nu a mai ținut acest litigiu pe lista cu priorități.

Avocaţii lui Gigi Becali l-au sfătuit pe omul de afaceri că este nevoie de o acţiune în instanţă într-un timp cât mai rapid, altfel datoria de 200.000 de euro se va prescrie. Latifundiarul din Pipera şi-a împuternicit avocatul să deschidă procesul.

Dosarul este, deja, pe rol la Tribunalul București, iar primul termen nu a fost, încă, stabilit. Cert este că Unitatea Administrativ Teritorială a oraşului Voluntari, mai exact partea pârâtă, este acum bună de plată.

author avatar
Andrei Ștefan