AcasăAfaceriProducătorul celui mai valoros parfum din lume, dublarea vânzărilor

Producătorul celui mai valoros parfum din lume, dublarea vânzărilor

Amouage, producătorul din Oman a ceea ce numește cel mai valoros parfum din lume, intenționează să dubleze vânzările până în 2025 pe măsură ce compania se extinde în SUA și China.

“Livrările Amouage au crescut cu 107% în primele șase luni ale acestui an. Am început să ieșim din criza Covid-19 și vom închide anul fiscal 2021 cu un flux de venituri pozitiv”, a declarat CEO-ul Marco Parsiegla.

Se preconizează că piața globală a parfumurilor de lux va crește până la 54,6 miliarde de dolari până în 2027 de la aproximativ 43,6 miliarde de dolari în acest an, potrivit unui raport al Research and Markets.

Cererea puternică a consumatorilor, noile capacități și extinderea pe piețele din Statele Unite și China determină vânzări puternice pentru Amouage, a precizat Parsiegla.

Compania, fondată în 1983, are 1000 de magazine în 80 de țări. Se extinde în SUA în parteneriat cu primele cinci magazine universale Nordstrom, Neiman Marcus, Bloomingdale’s, Bergdorf Goodman și Saks Fifth Avenue. A deschis o filială directă  numită Amouage Americas în iunie, cu un birou în New York.

Amouage are deja o prezență în platformele de cumpărături chinezești online, precum Tmall, WeChat, Weibo și Little Red Book. „China este o piață mare pentru noi. În acest moment, ne concentrăm pe sfera digitală. Ne propunem să intrăm în magazinele de top în faza următoare ”, a adăugat directorul executiv, citat de The National.

În prezent, 10 piețe reprezintă 65% din afacerea Amouage. Acestea includ Oman și Emiratele Arabe Unite, China, Coreea de Sud, Australia, Rusia, Marea Britanie, Italia, SUA și Nigeria.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
631 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger