AcasăAfaceriPeste 200 de miliarde $ s-au evaporat din piața criptomonedelor într-o singură...

Peste 200 de miliarde $ s-au evaporat din piața criptomonedelor într-o singură zi

criptomonedePeste 200 de miliarde $ s-au evaporat din piața criptomonedelor într-o singură zi

Criptomonedele au primit o lovitură dură în contextul în care piaţa s-a confruntat cu vânzări uriașe, după ce s-a aflat că Administrația Biden intenționează să majoreze semnificativ taxele pe câștigurile de capital, fapt ce va duce la reducerea investițiilor în activele digitale.

Bitcoin, cea mai populară și valoroasă critomonedă, a scăzut vineri sub 50.000 de dolari pe unitate pentru prima oară de la începutul lunii martie. Mai exact, a scăzut la 47.555 de dolari pe unitate, revenindu-şi în timpul tranzacţiilor la 49.667 dolari pe unitate, cu 4% sub nivelul din ziua precedentă.

Pe ansamblul săptămânii, bitcoin a scăzut cu 11,3%, consemnând cea mai slabă evoluţie săptămânală de la sfârşitul lunii februarie. De la începutul anului, bitcoin a crescut cu 72%.

Bitcoin a crescut cu 72% în 2021

Ether şi XRP au scăzut cu 3,5%, respectiv cu 6,7%, în timp ce dogecoin a coborât cu 20%, la 0,21 dolari pe unitate, potrivit firmei de analiză a datelor CoinGecko. Trebuie menționat că Bitcoin a crescut cu 72% în 2021. Simultan, Ether a înregistrat la rândul lui o creștere de 200%.

Pe ansamblu, piaţa criptomonedelor a pierdut peste 200 de miliarde de dolari într-o singură zi, în urma unui val de vânzări. Totodată, oamenii se așteaptă ca Biden să crească taxa de câștig de capital pentru americanii bogați la 43,4%. În acest context, a fost declanșată o vânzare imensă pe piețele bursiere din SUA.

Administraţia Biden intenţionează să facă o serie de modificări ale codului fiscal, între care un plan de creştere de aproape două ori a taxelor pe câştigurile de capital la 39,6% pentru persoane care câştigă peste 1 milion de dolari.

author avatar
Andreea Vlad
1.155 afisari

1 COMENTARIU

  1. 1. Oferta de succes: oportunitate de castig.
    Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber.
    Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate, invatam totul impreuna! Se semneaza un contract in original, trimis prin posta. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Pentru detalii, contactati-ne pe adresa de e-mail: activitatecompletonline@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger