AcasăAfaceriO mare bancă din ţară îngreunează şi mai tare viaţa românilor, după...

O mare bancă din ţară îngreunează şi mai tare viaţa românilor, după limitarea cash-ului. Plăţile cu cardul vor fi mai dificile

Veşti proste pentru clienţii uneia dintre cele mai mari bănci din România. Tranzacţiile cu cardul vor fi mai dificile, de la 1 ianuarie 2024.

Raiffeisen Bank va desființa una dintre cele mai importante aplicații de mobil pentru clienții băncii.

Alicaţia RayPay va fi dezactivată

Clienţii Raiffeisen Bank au primit un mail prin care au fost înștiințați că RayPay va fi dezactivată. Reprezentanții băncii le-au spus că pot plăti în continuare cu telefonul, dar că va fi mai complicat.

Iată informarea băncii:

Te informăm că aplicația RaiPay va fi dezactivată începând cu 1 ianuarie 2024 și nu va mai fi disponibilă în oferta băncii pentru serviciile de plată cu telefonul mobil.

Pentru a face plăți cu telefonul mobil, te rugăm să îți înregistrezi cardul Raiffeisen în aplicația Google Pay cât mai curând posibil. Pentru a adăuga cardul în Google Pay, te rugăm să urmezi pașii de mai jos:

 • Pasul 1: deschide aplicația de mobile banking Smart Mobile pe telefonul tău Android;
 • Pasul 2: mergi la secțiunea Carduri din aplicație;
 • Pasul 3: selectează cardul și apoi apasă butonul Adaugă în Google Pay;
 • Pasul 4: deblochează ecranul și plătește contactless cu telefonul tău, sigur și rapid. Cu prietenie, Echipa Raiffeisen Bank”, a fost mesajul primit de clienții băncii.
author avatar
Andrei Ștefan
14.022 afisari

14 COMENTARII

 1. Romanii daca ar avea un pic de creier si ar scoate toti banii de la banca respectiva si sa ii lase fara activitate. Asa vor pleca din România si nu ne vor mai impune nici un fel de reguli pe banii romanilor.

 2. Mai incercati, indiferent de restrictii si greutatile intampinate voi continua sa platesc doar CASH, cum intra banii pe card golesc tot de ani de zile si o voi face incontinuare.
  Iar la casele de marcat duceti-va cu cosurile pline cu varf iar daca se depaseste plafonul maxim si nu accepta cash lasati-le acolo, blocati-le casele cu carucioarele pline de marfa, sa vedem cat rezista.

 3. Daca ai vedea dacii liberi cum isi flutura mandri cardurile prin marketuri nu ti-ai mai pierde vremea sa le dai sfaturi.Televiziunile deja le-au spalat creierele.

 4. Astia chiar cred ca fac ce vor cu banii nostri , sa vedem cine o sa mai tina banii in banca dupa ce s-or trezii romanii . E suficient sa blocheze banii la cativa cum au de gand si atunci sa vezi marea trezire . Oricum vor sa schimbe banii si normal ca e mai usor daca banii sunt stransi in banci .

 5. Astia chiar cred ca fac ce vor cu banii nostri , sa vedem cine o sa mai tina banii in banca dupa ce s-or trezii romanii . E suficient sa blocheze banii la cativa cum au de gand si atunci sa vezi marea trezire . Oricum vor sa schimbe banii si normal ca e mai usor daca banii sunt stransi in banci .

 6. Este de ajuns sa dai câteva zvonuri ca banca are probleme și sa vezi cum sar toți sa își scoată banii. Va pleca înapoi la Viena, după Sweighofer.

 7. Eu nu am card,nici nu voi avea în RSR SRL.Am fost câțiva ani plecat și încă mă am cardurile de dincolo pe care le folosesc. Prefer sa folosesc doar ches,tot timpul vor fi metode de a plăti cu numerar.

 8. Nu cu cine sa te cerți în afara de propria conștiință oricum suntem în doua tabere eu miam închis conturile demult nu mai vreau nici un card am plătit destul comisioane sa facă acești cămătari profituri uriașe ar trebui boicotat și acele magazine care nu mai vor numerar am văzut un anunț ca și metro va limita numerarul iar dacă nu ne vom trezi cum suntem noi mai adormiți ne vor limita atât de mult în cât printr-un singur clic or si câți de mulți bani ai avea vei ramane fără să-ți permiți o pâine ,exemplul canadienilor co acel miting în pandemie la care toți ar trebui sa le mulțumim ei au început iar printr-un singur clic l-au blocat conturile asa ca decât sa ne injuram mai bine sai boicotam pe acești nemernici care ne fura și ne sufoca de 33 de ani ,O seară faina

 9. Romanii isi merite soarta. Lipsa de reactie la schimbarile (in rau ) care au loc chiar sub nasul nostru, va fi fatala. Ghinion …

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri