AcasăAfaceriMediul de afaceri, PRĂBUŞIT! Disperaţi, investitorii au cerut ajutorul Patriarhului Daniel

Mediul de afaceri, PRĂBUŞIT! Disperaţi, investitorii au cerut ajutorul Patriarhului Daniel

romani vaccinareMediul de afaceri, PRĂBUŞIT! Disperaţi, investitorii au cerut ajutorul Patriarhului Daniel

Investitorii au ajuns la marginea prăpastiei. Afacerile se prăbuşesc din cauza gestionării defectuoase a pandemiei, consideră ei. Economia are de suferit din cauză că românii refuză vaccinarea.

Astfel, afaceriştii au decis să apeleze la ajutorul Patriarhului Daniel, a lui Iohannis, dar şi al presei.

Cer un mesaj clar pro-vaccinare de la Patriarh

Preafericirea Voastră Părinte Patriarh Daniel, reprezentaţi cultul cel mai important din România şi aveţi puterea de a opri nenorocirea din spitale, pentru că românii se uită şi ascultă de Biserică şi reprezentanţii săi.

Faceţi personal acest lucru, daţi un mesaj clar pentru susţinerea vaccinării, opriţi informaţiile false şi abordările radicale despre vaccinare provenite dintr-o parte a clericilor. Ţara vă va fi recunoscătoare, chiar dacă vor fi şi oameni nemulţumiţi”, spune mediul de business.

Au insistat şi la Iohannis

Oamenii de business cer ajutor preşedintelui Klaus Iohannis pentru a intermedia disensiunile între partidele politice.

Domnule Preşedinte Iohannis, e nevoie să puneţi toate eforturile în formarea rapidă a unui Guvern stabil, care să ia măsurile de care România are nevoie. Calvarul din spitale, facturile la energie, inflaţia, educaţia lăsată de izbelişte, reforma statului, acestea sunt priorităţile românilor.

E nevoie să acţionaţi ca un liant al forţelor politice, ca un facilitator care să pună înapoi, pe agenda politicienilor, agenda României.

Guvernul trebuie să impună măsuri curajoase, chiar dacă nepopulare pentru vaccinare. Pentru că e nevoie să fie refăcute rapid punţile de comunicare cu cei care utilizează vaccinarea pentru câştiguri rapide de imagine”, au mai transmis afaceriştii.

author avatar
Andrei Ștefan
710 afisari

8 COMENTARII

  1. Desigur Preafericitul trebuie să spună că un înger venit de la Domnul i-a apărut în vis și i-a transmis că vaccinarea este cea mai bună soluție. Sau Sfinții Doctori fără de arginți Cosma, Chir, Ioan și Damian s-au arătat în grup propovăduind vaccinarea cu gândul la conturile bancare ale bigpharma. Ce minciună trebuie să spună patriarhul?

  2. Investitorii. Care investitori? Anonimi? Afaceristii. Care afaceristi? Anonimi? Mediul de business…Da, am inteles, anonim si ala.

  3. Draaagiii mei investitori,voi pe ce lume traititi ? Pai trebuie sa ma scol eu si sa va reamintesc ca luna trecuta Guvernul meu,SoCatzul meu,a dat de veste ca economia duduie,investitiile uriase din economie isi arata rezultatele,a crescut puterea de cumparare,salariul si pensia medie,veniturile romanilor,agentiile reeting dau dovada succesului,iar voi va plangeti ? Da’ nu va e rusine,mascaltzone ?

  4. PATRIARHUL DANIEL TOCMAI CE ARE UN MORT IN CASA SA…VACCINAT CU 3 DOZE..EPISCOPUL GURIE AL DEVEI….SA LUATI AMINTE CE SCOATETI PE GURA PREA SFINTITE, CE NE DORITI NOUA, SA AVETI PARTE INMIIT! DUMNEZEU O SA VA JUDECE BINE DE TOT! INCLUSIV PE BANESCU CARE JOACA BARBUT CU MINCIUNILE VACSINARII…ASA SA VA AJUTE DUMNEZEU DUPA INIMILE VOASTRE! AFACERISTII CARE CER VACCINAREA ALTORA?! FALIMENTUL SA FIE AL VOSTRU ATUNCI…

  5. Prea-fericitul Daniel o sa le dea o ditamai pwula in gura la afaceristii aia verosi si slinosi, il doare fix in basca de ei !! Ha ha ha 🙂 Daniel e cel mai mare si tare barosan pe viata din colonie, stie ca suntem in plin WW3 biologic, meteorologic si psihologic, cei care se pierd acum pe drum, adica se lasa vaxinati in cap, si marcati in corp cu pecetea diavolului, toti vor da coltul in urmatorii 2-3 ani, in loc sa reziste ei deja s-au predat fara lupta, e clar ca vor fi taiati cu prima ocazie !! Numai cei cu adevarata credinta in Dumnezeu vor scap teferi din acest cataclism global, din acest WW3 total, care este dus pentru cucerirea sufletelor a cat mai multi si ducerea lor in Iad, unde vor sta inchisi cel putin 1.000 de ani, mai cititi si Apocalipsa, ca acolo e descris tot ceea ce se intampla acum !! Nu va fie frica, turma mica, pastorul Iisus Christos este cu noi, cei care nu se lasa vaxinati in cap vor vedea Sfarsitul Timpurilor, ceilalti vor vedea Iadul, pe viu !! Fiecaruia ii va da Dumnezeu dupa sufletul lui, curat sau viclean, asa ca fiti puternici, si nu va lasati momiti, acum se aude ragetul Fiarei peste tot in lume, umbla sa insele si sa duca cu el cat mai multi in Iad !!

  6. Observ în dimineața aceasta că Preafericitul a dat mesajul cerut de „comunitatea de afaceri”, de Arafat, de Câtzu și de Johannis. . În condițiile în care doctorii sunt amenințați cu pierderea dreptului de practică și concedierea în cazul în care se pronunță împotriva vaccinării, Preafericitul ne invită să mergem la doctori și să facem exact ce ne spun ei. Cândva o găină fugărită de cocoș a gândit în sinea ei: „dacă fug, zice că sunt proastă, dacă stau, zice că sunt curvă. Așa că mai bine mă împiedic.” Și sub presiunea dosarului Preafericitul s-a împiedicat.

  7. Adică cum? Să vină reprezentantul bisericii și să ne spună: „Vaccinati-va neapărat cu soluția asta experimentală pentru că altfel patronii pierd bani!” Un credincios întreabă: „Și dacă murim sau ardem în iad? „” Nu contează dacă muriți, dacă muriți o faceți pentru sănătatea voastră (!?) iar dacă ardeți în iad nu trebuie să vă îngrijiți, nimeni nu o să știe, doar voi ! Important e ca bogății să se îmbogățească mai mult și să-mi cumpere și mie o vilă la munte!” „Așa că , injectati-va pentru binele bogaților!”

  8. In marea parte lumea științifică a medicinii, este împărțită in doua, cei care sunt sponsorizați de pharma pro înțepături si cei Onești, ce spun ca încă este un medicament experimental. Fiecare e liber sa asculte de părerea specialiștilor si sa aleagă care parte. Cat despre aceasta organizatie, nu găsim decat Ong isti, fara afaceri si un singur domn proprietar de clinici medicale unde exista vaccinări. Măcar de bun simt, nu as fi acceptat sa cer patriarhului sa trimeata capete de ovine la înțepare in clinicile mele. Cam asa din cine cere biserici sa ceara înțepare

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger