AcasăAfaceriLenjeria intimă și bancherii, combinație de milioane de dolari

Lenjeria intimă și bancherii, combinație de milioane de dolari

Acțiunile Victoria’s Secret cresc după ce retailerul înregistrează vânzări puternice în sezonul de sărbători și dezvăluie un plan de răscumpărare de acțiuni.

Victoria’s Secret lucrează cu Goldman Sachs pentru a răscumpăra 250 de milioane de dolari din propriile acțiuni.

Stocul a crescut cu aproximativ 8% în tranzacționarea  de miercuri. Marți, acțiunile sale s-au închis la 48,58 USD, ceea ce îi oferă o valoare de piață de 4,29 miliarde de dolari.

Compania a spus că planul va fi finalizat până la sfârșitul primului trimestru din 2022. Va primi inițial 4,1 milioane de acțiuni din acțiunile sale pe 31 decembrie, potrivit CNBC.

Victoria’s Secret încearcă să facă o revenire, după ani de zile în care vânzările au scăzut și și-au pierdut relevanța față de femei. S-a despărțit de fosta sa companie-mamă L Brands și a început să-și revizuiască imaginea, îndepărtându-se de un accent puternic pe modelele sexy, adăugând manechine de mărime plus.

De asemenea, a renunțat a prezentarea de modă emblematică, care prezenta manechine de top în sutiene decortate cu bijuterii, lenjerie de damă și aripi de înger.

“Răscumpărarea de acțiuni indică că afacerile Victoria’s Secret s-au stabilizat și avem de acum o platformă pentru creșterea viitoare”, a subliniat CEO-ul Marvin Waters.

author avatar
Radu Jacotă Redactor