AcasăAfaceri„It’s fun to be safe!” cu Safety Broker la Neversea

„It’s fun to be safe!” cu Safety Broker la Neversea

(sursa foto: Neversea/Facebook)

Safety Broker are deja o tradiție în educația tinerilor cu privire la importanța siguranței atunci când vine vorba distracție.

Astfel, și anul acesta, sub egida sloganului “It’s fun to be safe” am facilitat conectarea Oraganizatorilor Neversea Festival 2022 cu partenerul nostru strategic UNIQA și am oferit cele mai bune soluții de asigurare, totul pentru ca muzica bună și vibe-ul unic al festivalului de la malul măriisă ofere tuturor participanților experiențe memorabile și în siguranță.

„Safety Broker este liantul care conectează distracția cu siguranța și la cea de-a 4-a ediție a festivalului Neversea. Siguranța participanților a fost o prioritate pentru Safety încă de la începuturile acestui festival, iar prin parteneriatul cu UNIQA, reușim să oferim cele mai eficiente soluții de asigurare, astfel încât toți cei implicați să simtă cu adevărat vibe-ul – It’s fun to be safe!”, a declarat Viorel Vasile, CEO al Safety Broker.

„Susținem siguranța în cadrul unui festival de amploare, care, pe parcursul câtorva zile, aduce impreună artiști de prestigiu și un public numeros. Creăm momente memorabile alături de partenerii noștri Neversea, în mod responsabil, cu grijă față de toți cei prezenți la eveniment, pentru ca aceștia să se bucure din plin de experiențe fără griji. Încrederea și dezvoltarea permanentă stau la baza colaborării noastre cu Safety Broker și ne ajută să construim împreună soluții de asigurare calibrate, oferind liniște și continuitate în viața oamenilor și în activitatea companiilor” a declarat Carmen Mîrdan, Director Dezvoltare Corporate Business, UNIQA Asigurări.

“Festivalul Neversea are nevoie de o infrastructură excelentă pentru a putea rămâne unul dintre cele mai sigure festivaluri de muzică din Europa. Continuarea parteneriatului strategic cu UNIQA si Safety Broker, va susține acest obiectiv, ei fiind asigurătorii oficiali al evenimentului încă de la prima ediție”, a declarat Bogdan Rădulescu, Head of Partnerships & New Business Neversea.

Cea de-a patra ediție Neversea are loc anul acesta în perioada 7 – 10 iulie, la Constanța și aduce în fața publicului din România peste 150 de artiști naționali și internaționali.

Ramona Dobrescu  (sursa foto: safetybroker.ro)

Safety Broker este cel mai mare broker de asigurare ce operează în România si Republica Moldova prin 150 de birouri teritoriale. Compania dispune în prezent de una dintre cele mai dezvoltate reţele teritoriale de sucursale şi agenţii la nivel national.

Cu o experienta de 17 ani si un portofoliu de peste 1 milion de clienti, Safety Broker este de 8 ani consecutiv liderul pietei de brokeraj in asigurari. In luna martie a acestui an, a devenit primul broker creator de produse de asigurare din Romania, in urma avizului favorabil obtinut din partea ASF. Compania a primit Trofeul de Excelenta Retail la Premiile Brokerilor de Asigurare 2021.

Astfel se înregistrează o nouă acțiune „marcă înregistrată” Ramona Dobrescu, director Pr&Marketing.

author avatar
Andrei Coman