AcasăAfaceriElon Musk i-a dat replica lui Bernie Sanders: ce va face cu...

Elon Musk i-a dat replica lui Bernie Sanders: ce va face cu averea de 161 de miliarde de dolari!

elon_muskElon Musk i-a dat replica lui Bernie Sanders: ce va face cu averea de 161 de miliarde de dolari!

Elon Musk, CEO-ul Tesla și SpaceX, a răspuns criticilor privind averea sa uriașă formulate de senatorul american Bernie Sanders, afirmând că își va folosi banii pentru a ajuta umanitatea.

Acumulez resurse pentru a ajuta să facem viața multiplanetară și să extindem lumina conștiinței către stele„, a afirmat miliardarul pe Twitter.

Bernie Sanders l-a criticat pentru că are bani

Musk a devenit unul dintre cei mai bogați oameni din lume după creșterea explozivă a prețului acțiunilor Tesla din ultimul an în contextul în care legiuitorii de stânga din Congresul Statelor Unite vor să crească taxele plătite de miliardari, afirmând că nu plătesc destul.

Suntem într-un moment al istoriei americane în care doi tipi – Elon Musk și Jeff Bezos – dețin mai multă avere decât 40% din oamenii din această țară„, afirmase pe Twitter joia trecută senatorul democrat Bernie Sanders.

Nivelul de lăcomie și inegalitate nu este doar imoral. Este nesustenabil„, a adăugat senatorul din Vermont.

Elon Musk a pierdut 6,2 miliarde de dolari

Averea CEO-ului Tesla a înregistrat, recent, pierderi de aproximativ 6,2 miliarde de dolari, ceea ce l-a adus pe locul trei în clasamentului Forbes al miliardarilor.

Pierderile lui Musk au început miercuri, iar în ultima ședință bursieră din săptămână acțiunile Tesla au scăzut cu aproape de 5%. Acum, averea sa este de 150,9 miliarde dolari, în timp ce 17 februarie era de 191 miliarde dolari.

Elon Musk și Jeff Bezos s-au clasat pe rând pe primul și al doilea loc pe lista miliardarilor Forbes. Acum fondatorul Amazon îl depășește pe CEO-ul SpaceX cu aproape 25 de miliarde de dolari, averea sa fiind de 175,4 miliarde de dolari.

author avatar
Andrei Ștefan
444 afisari

2 COMENTARII

  1. Prietene si tu cu racheta vrei la stele?
    Cand viteza medie pe Terra i 120km/h?…🤗…

  2. bogatii aceia mai bine ar hrani milioanele de oameni flamanzi pe pamant, decat sa iroseasca atata banet pe cucerirea imposibila a stelelor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger