AcasăOldÎncă o zi, un nou record. Euro, la un nou maxim istoric...

Încă o zi, un nou record. Euro, la un nou maxim istoric față de leu

Euro, nou maxim istoric în raport cu leul (foto: b1.ro)

Moneda europeană a atins, joi, un nou maxim istoric în raport cu cea națională, depășindu-se pragul de 4,87 lei/euro.

Cursul de referință anunțat din direcția Băncii Naționale a României arată o cotație de 4,8722 lei/euro. În creștere cu 0.17 % față de cea din ziua precedentă, respectiv 4,8641 lei/euro, la acea dată o valoare record pentru moneda europeană.

De asemenea, din datele anunțate de BNR se poate constata că și dolarul american a crescut în raport cu leul autohton. Cursul anunțat pentru ziua de joi a fost de 4,1883 lei/dolar, cu 0.85 % mai mare decât cel de miercuri, 23 septembrie, respectiv 4,1529 lei/dolar.

516 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nici nu și-au luat pensionarii pensiile mărite cu 40% și euro bate record după record. La atâtea recorduri poate ar trebui felicitat Isărescu. Cursul pare sa aibă aceeasi evoluție ca în perioada în care se zvonea ca Valcov și Dragnea îl puseseră pe topogan. Să-l fi pus acum Klaus? Ce ne mai spui Take? Dar de ce or arunca băncile cu atâția lei în euro când s-ar putea împrumuta la dobânzi negative de la «mamele» lor care și asa nu au unde plasa valuta! Acționează băncile din Ro în privința cursului de schimb ca un cartel? Frumosul cu parul vopsit de la Consiliul Concurentei ne poate spune ceva? Un alt etern în funcție. Cum or face ăștia de se eternizeaza în fruntea unor instituții cheie ale tarii? În schimb buni de plata sunt romanii de rând care rotunjesc profitul multinaționalelor din puținul lor, evident la adăpostul instituțiilor cheie ale statului.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger