AcasăAfaceriEconomieŞeful ANAF a şters pe jos cu inspectorii care au amendat 4...

Şeful ANAF a şters pe jos cu inspectorii care au amendat 4 ţărani cu câte 30.000 lei: „Vin aceşti nemernici care ne fac de râs”

Şeful ANAF a şters pe jos cu inspectorii care au amendat 4 ţărani cu câte 30.000 lei: "Vin aceşti nemernici care ne fac de râs"

Președintele ANAF, Lucian Ovidiu Heiuș, a şters pe jos cu inspectorii din Deva care au amendat țăranii ce vând fructe în fața casei, spunând despre aceștia că sunt nemernici și că-i este rușine să lucreze cu ei.

Conducerea Agenţiei a anunţat că că doi inspectori de la Antifraudă Deva au dat patru amenzi în valoare de 30.000 de lei acelor ţărani care vând mere sau pere pe marginea drumului, afirmând că-i este ruşine că asemenea oameni lucrează la ANAF şi aşa înţeleg ei să lupte împotriva marii evaziuni fiscale.

I-au amendat pentru sticlele de ţuică

Practic, astfel, Heiuş a recunoscut că ANAF mai face şi abuzuri.

Din păcate, nu întotdeauna lucrurile care se întâmplă la nivelul ANAF-ului sunt pozitive. Doi inspectori de la Antifrauda 5 Deva, deci din vestul ţării, au considerat că în partea de vest a României evaziunea fiscală s-a terminat.

În mintea lor au considerat că în Timişoara toate cluburile îşi fiscalizează toate veniturile, toate marile restaurante înregistrează tot ceea ce se vinde, că achiziţiile intracomunitare din Arad sunt toate înregistrate şi fiscalizate, că în Caraş nu se mai face contrabandă cu alcool. Ce au considerat aceşti inspectori, îmi cer scuze, nu inspectori, aceşti indivizi pentru că dacă-i numesc inspectori Antifraudă deja e prea mult.

S-au dus în luna octombrie şi au dat patru amenzi în valoare de 30.000 de lei acelor oameni, acelor ţărani care stau pe marginea drumului, câteodată chiar în faţa casei şi vând nişte mere, nişte pere, nişte struguri, poate un borcan de miere având certificat de producător.

Aceşti indivizi, repet, nu pot să fie numiţi inspectori fiscali, inspectori antifraudă le-au dat la patru asemenea persoane câte treizeci de mii de lei amendă”, a afirmat Heiuş.

Şeful ANAF Deva, înlocuit

Potrivit şefului ANAF, directorul general adjunct care coordonează Direcţia Antifraudă de la Deva a fost înlocuit din funcţie, iar cei doi inspectori vor fi verificaţi de Direcţia de Integritate.

Mai mult, Lucian Heiuş le-a recomandat celor patru români amendaţi să conteste în instanţă procesele-verbale, explicând totodată că juriştii ANAF vor fi de acord cu anularea amenzilor.

author avatar
Andrei Ștefan
2.822 afisari

17 COMENTARII

  1. Pai le era frica sa se lege de adevaratii evazionisti, poate chiar ii consiliau si luau bani pentru asta! Si ca sa-si faca planul de amenzi ii nenorocesc pe amaratii care nu au dupa ce bea apa! Laudabila initiativa sefului anaf. Cu astfel de oameni se repara tara!

  2. de la aia bogati iau spaga , de asta se arunca la niste amarati de tarani . sri este ocupat cu teroristii

  3. Nu fiti rautaciosi ,cred ca au aflat ca le face Ciolanul de Buzau pensie de 4000 de lei si pot plati.Suntem tara si poporul din filmul”De ce trag clopotele,Mitica?”

  4. Javrele astea incaltzate sunt niste paraziti imputiti si imbuibati. Am mai comentat pe tema asta. Din curiozitate verificati parcarea in care imputiti astia isi tin masinile cu care vin la ,,munca,, . Toate scursorile astea isi plimba hoiturile in masini care depasesc cu mult ceea ce e scris pe statul lor de plata. Cine ii ,,verifica,, pe kakatzi astia?!?!?! Ce abuzuri fac neterminatii astia nu poate fi investigat de nimeni!!!! Cica nu stiu ce sefuletz de la gara Lehliu zice ca ,,e unii care face abuze,, I don t give a shit…. Chestia este sistemica,un boulika poate face ,,ce vrea muschii mei,, cu o firma sau o persoana fara nici o consecinta . Asta este problema ,nu un pulifrici ca nu e multumit de subalteri. Mi se rupe pitiku de el. Vreau sa vad sefoi din Bukale cu capul pe butuc pt abuzuri. Ma repet din nou ,care vrea sa vina dupa mine va stau la dispozitie rahatzi cu ochi.

    • N-ai înțeles nimic pentru ca ești analfabet funcțional.
      Și pentru ca ești „dăcât”un vierme puturos și frustrat, nu vine nineni după tine.
      Poate doar „Paula” sa-ti dea plăcuța suedeză.

      • Poti sa explici. De ce sunt analfabet functional? Ce am facut sa spui asta? Da-mi un exemplu ca nu am dreptate tovarashe anaf. Masinile vajnicilor anafisti le-ai verificat? Te iei de mine ca vezi doamne sunt analfabet. Cand o sa ai munca mea si ceea ce fac eu ca meserie sa te apuci sa consumi internet,pana atunci mucles. Cand o sa vb 3 limbi straine si sa intelegi ceea ce spui, sa comentezi,pana atunci gura. Puturos inca nu m- a facut nimeni si cu atat mai putin un Goe de de duzina . Sicktir
        P.S. Auzi cine vb de dat puie. fucktardel

      • De ce esti nemultumit Geo , gunoiule, aperi nedreptatea si impostura ?Cand va aud prostilor cu expresia asta tocita de ,, analfabet functional” imi vine sa ma pisch pe voi rablelor cacacioase! Si datorita voua tara asta e vai de ea pulifriciule!

  5. Încă nu sa născut un om că și cel lăudat in acest articol,toate acestea sunt trase din condei,reali sunt bunicii cu mere și pere și struguri și palinca,ceilalți…ficțiune🤔

  6. Am vazut un documentar pe Youtube. Se numea ” O zi din viata lui Stalin ” Omul era clar nebun. Statea ore in sir la birou si examina pagini intregi ce cuprindeau liste ale unor oameni ce trebuiau executati. Lua fiecare nume la rand si bifa o cruciulita in dreptul lor. Chiar daca nu ii cunostea. Ce sa zic? Cand am citit despre astia doi , parca imi pare rau ca nu am puterea lui Stalin. As incerca prin metoda lui, sa scap Romania, macar de interlopi. Iar de judecatorii proaspat pensionati…sa ramana acolo dar fara pensii. Pentru contributiile lor. Se poate face dreptate si fara oameni scoliti…..cu diplome cumparate.

  7. ANAF este câmpul de luptă a patrioților vigilenți în lupta lor permanentă cu contrabanda de marar si pătrunjel. Cei cu iarba dracului si prafuri sunt niste gainari pe lângă bandiți de țărani.

    • REZON. Dar totusi nu ar fi mai bine daca am executa banditii adrvarati? Ce se prapadeste Romania fara 100000 de oameni? Dar rahatii astia n au curaj. Ar trebui sa lase treaba asta pe mana unor civili mai constiinciosi. Care au curaj si determinare sa faca asta.

  8. As veni la un serviciu part time, in lagger si asa, la prima ora as executa 2000 de banditi si pe familiile lor. balabuste gravide, puradei, batrani. Pe urma o pizza , poate o bere, si acasa. Maine , la fel. La urma urmei este si maine o zi. Binenteles , slujba fara bani. Voluntar, din patriotism.

  9. Bravo, national!
    Mulțumim pentru exemplul de analfabetism functional (pentru comentatorii de mai sus: inseamna sa citești, dar sa nu înțelegi nimic).
    O mana de neispraviti își striga frustrările pe-aici. Atât ii duce bibilica…

    • Intradevar, comentariile sunt de r…t. Si ale mele , la fel. Dar cand vezi ca o mana de neispraviti conduc tara, si duc Romania spre noi culmi de progres si civilizatie, te apuca frustrarile. De fapt e mai grav. Nu sunt numai o mana de neispraviti. Sunt mult mai multi. Dar chiar asa ziar National: Nu mai publicati comentarii fasciste si nici cele porcoase. Mai ales cele porcoase.

  10. Verificati toate PFA -urile, averile celor care au PFA-uri, intrebati-i de unde au avut bani pentru vile si apartamente de inchiriat, verificati toti samsarii din piete si intrebati-i la fel !

  11. Să recunoaștem, este un salt, un alt nivel. S-a trecut de la băbuțele cu legătura de leuștean la marii evazioniști din comerțul cu mere din fața casei. Halal inspectori!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger