AcasăAfaceriDubai, destinația a peste 3700 de investitori din 77 de țări

Dubai, destinația a peste 3700 de investitori din 77 de țări

Invest in Dubai (IID), o platformă care oferă sfaturi și instrumente investitorilor care doresc să înființeze o afacere în emirat, a atras 3.746 de investitori străini din 77 de țări în mai puțin de patru luni.

Fondată în februarie, platforma a înregistrat o creștere puternică a înregistrărilor de la companii dornice să exploreze oportunități post-pandemice în Dubai. Aproape 90 la sută din investitorii interesați provin  din Marea Britanie, Rusia, Franța, Iordania, Egipt, India, Pakistan și Filipine, a declarat Mohammed Al Marri, directorul general al Direcției Generale Rezidență și Afaceri Străine din Dubai, citat de The National.

Dubai, centrul comercial și comercial al Orientului Mijlociu, a introdus diferite măsuri pentru a atrage investitori străini. Anul trecut, emiratul a atras 24,7 miliarde dolari (6,7 miliarde dolari) în investiții străine directe prin 455 de proiecte.

Site-ul web IID oferă sfaturi cu privire la o serie de subiecte, de la obținerea unei licențe comerciale până la locul de înființare a unei afaceri. Ajută întreprinderile să caute oportunități, să înregistreze nume comerciale și să obțină licențe comerciale.

Aproape 9.181 de locuri de muncă au fost create de companii care au obținut licențe prin intermediul platformei.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger