AcasăAfaceriDisney a luat fața Netflix! Disney + devine cea mai mare platformă...

Disney a luat fața Netflix! Disney + devine cea mai mare platformă de streaming. Câți abonați are

disneyDisney a luat fața Netflix! Disney + devine cea mai mare platformă de streaming. Câți abonați are

Disney a depășit așteptările de pe Wall Street adăugând 14,4 milioane de noi abonați la serviciul său de streaming Disney+ în ultimul trimestru, a declarat CEO-ul Bob Chapek.

Disney+ are acum un total de 152 de milioane de abonați, iar împreună cu Hulu și ESPN+, deținut de Disney, compania a depășit Netflix și a devenit cel mai mare streamer, cu 221 de milioane de abonați plătitori.

Disney a depășit Netflix ca număr de abonați

Netflix a declarat că avea 220,7 milioane de abonați la sfârșitul ultimului trimestru, după ce timp de două trimestre consecutive a pierdut numeroși abonați.

Disney a anunțat miercuri că va lansa și versiuni susținute de reclame pentru Disney+ în decembrie – și va crește prețul abonamentelor fără reclame pentru serviciul de streaming, împreună cu ESPN și Hulu.

Noul Disney+ susținut de reclame va costa 7,99 de dolari pe lună, același preț pe care compania îl percepe acum pentru versiunea fără reclame, în timp ce prețul versiunii fără reclame va crește cu 3 dolari pe lună la 10,99 de dolari începând cu 8 decembrie.

Prețurile pentru Hulu vor crește, de asemenea, cu 1 dolar până la 2 dolari pe lună, în funcție de plan.

Performanțe incredibile la bursă pentru Disney

Rezultatele financiare ale Disney pentru trimestrul doi au depășit, de asemenea, așteptările analiștilor, iar acțiunile companiei au crescut cu până la 6,6% în tranzacțiile extinse – deși acțiunile sunt încă în scădere cu 28% de la începutul anului, transmite Daily Mail.

În 2017, Disney s-a concentrat pe construirea unui serviciu de streaming care să rivalizeze cu Netflix, pe măsură ce publicul a trecut la vizionarea online de la televiziunea tradițională prin cablu și transmisie.

author avatar
Andreea Vlad
518 afisari

2 COMENTARII

  1. celor mari
    celor mici
    luuuuuuuuuuuuuumeaaaaaaaaaaaaaa
    copiiiiiiiiilor!
    (intai cu soft core)

  2. Am Amazon, Netflix, HBO si am facut prostia sa iau si Disney.Cea mai mare prostie cu Disney, au numai ciurucuri pentru adulti.La continutul pentru copii merge, la adulti numai rebuturi de filme.Si aia de la Netflix incep sa decada, filme si seriale de cakat in ultimul timp, plus faptul ca nu e film sau serial in care sa nu fie macar un negru, doi care sa se arda in bulan, sau doua tipe care isi sug limbile.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger