AcasăAfaceriDinastia Rothschild finanțează negoțul cu monede digitale

Dinastia Rothschild finanțează negoțul cu monede digitale

RIT Capital Partners, trustul de investiții fondat de Jacob Rothschild, al patrulea baron Rothschild, conduce o rundă de finanțare pentru platforma de investiții criptografice Aspen Digital.

Scopul este crearea unei platforme online care să ofere  investitorilor bogați un portal unic pentru gestionarea tranzacțiilor criptografice.

RIT, cu o valoare activă netă de 2 miliarde de lire sterline, va conduce runda de strângere de fonduri de 8,8 milioane de dolari pentru Aspen Digital, cu sediul în Hong Kong, împreună cu Liberty City Ventures, un investitor timpuriu în industria blockchain, potrivit Reuters.

“Urmărim finanțarea,  lansarea  și extinderea acestei platforme la Londra”, a declarat Yang He, cofondator și director executiv al Aspen Digital.

Printre alți investitori se numără Chatchaval Jiaravanon și Chaval Jiaravanon – membrii celei mai bogate familii din Thailanda și proprietari ai revistei Fortune.

Aspen va viza birourile de familie și administratorii de active din Europa, Asia și Orientul Mijlociu, care doresc să aibă un singur portal din care să își poată construi un portofoliu de criptare diversificat.

Platforma se va concentra pe trei domenii: va permite investitorilor să cumpere și să dețină criptomonede, va investi în produse care generează randament, cum ar fi conturi de economii garantate de stablecoin, și va oferi strategii automatizate utilizate de multe fonduri speculative.

„Suntem încântați să colaborăm cu una dintre cele mai bune echipe tehnice și cu experiență în afaceri în blockchain și cripto”, a declarat Emil Woods, partener fondator al Liberty City Ventures.

Entuziasmul investitorilor pentru cripto a crescut brusc în ultimul an, un studiu recent  arată că șapte din 10 investitori instituționali se așteaptă să  injecteze bani sau să cumpere active digitale în viitor.

author avatar
Radu Jacotă
997 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger