AcasăAfaceriChina spulberă piața criptomonedelor. eYuanul amenință Bitcoin cu falimentul!

China spulberă piața criptomonedelor. eYuanul amenință Bitcoin cu falimentul!

China spulberă piața criptomonedelor cu o lovitură îndelung pregătită și care urmărește ca eYuanul să falimenteze întreaga industrie, cu Bitcoin în frunte! Iar când Partidul Comunist își propune ceva, nimeni și nimic nu-i stă în cale. Asta, mai ales dacă are sprijinul „Elitei”, căci să nu uităm un aspect foarte important – Beijingul este principalul pilon al mega-planului legat de instaurarea Noii Ordini Mondiale; China a implementat primele măsuri cerute de NWO, de la supravegherea și controlul populației până la digitalizarea completă a societății.

„În sfârșit s-a întâmplat”, scrie Forbes, cu trimitere la decizia Chinei de a anunța eYuanul drept noua monedă națională a țării! Se pare că guvernul din umbră, cel care pregătește Noua Ordine Mondială, tocmai a acordat un vot imens de încredere și legitimitate eYuanului, în același timp declanșând un adevărat tsunami în lumea criptomonedelor. Este o mișcare fără precedent, aceasta prin care o superputere de nivelul Chinei anunță că adoptă oficial o anumită criptomonedă ca monedă oficială.

Se pare că Partidul Comunist a ales deja o firmă care să realizeze/ comercializeze noua monedă, eYuan, iar vânzările au început deja.

Liu Kun, ministru adjunct al Finanțelor, a anunțat că noua monedă oficială a Chinei (eYuanul) are valoarea de 0,12 yuani. Da, ați citit bine, moneda virtuală chineză este incredibil de ieftină, în comparație cu cele mai multe dintre criptomonedele de pe piață; de exemplu, Bitcoin se tranzacționează la un preț de peste 800 euro/1unitate, iar Ethereum, peste 160 euro/1unitate.

Cunoscut magnat și jucător pe piața valutară, Richards Branson, miliardarul din spatele gigantului „Virgin Group”, și-a exprimat părerea cu privire la mutarea Chinei: „De fiecare dată când o mare corporație anunță chiar și un mic parteneriat legat de criptomonede, valoarea acelei criptomonede crește artificial. Eu abia aștept să văd ce se va întâmpla atunci când un guvern va adopta oficial o criptomonedă. Părerea mea, când China va lansa oficial eYuanul și-l va impune în toate tranzacțiile, mulți oameni vor deveni milionari peste noapte”.

Jurnaliștii de investigație au mers mai departe, ducând la un alt nivel curiozitatea. Astfel, au cercetat dacă se pot cumpăra câteva monede virtuale eYuan, pe care în mod cert China le vrea impuse pe piața tranzacțiilor cât mai curând posibil. Spre surprinderea tuturor, a fost destul de ușor să obțină monedele, întregul proces necesitând doar câțiva pași:

  • Primul pas este legat de completarea unor detalii despre datele personale, până aici, nimic complicat;
  • Al doilea pas deschide calea spre portofelulul YuanPay Group, unde cei interesați își aleg brokerul specific țării din care provin pentru a putea cumpăra noua monedă oficială a Chinei;
  • Pasul trei este și ultimul, te duce spre pagina de tranzacționare (cumpărare), unde din nou trebuie completate o serie de detalii, inclusiv suma dorită a fi achiziționată.

La viteza la care Beijingul se mișcă, e tot mai clar că eYuanul reprezintă viitorul pe piața criptomonedelor.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.018 afisari

2 COMENTARII

  1. Bitcoin a fost implementat prima oara in Romania in anii 90` de Stoica la Cluj,dar s-a numit CARITAS !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger