AcasăAfaceriBitcoin, revenire spectaculoasă! La ce preț a ajuns cea mai populară criptomonedă

Bitcoin, revenire spectaculoasă! La ce preț a ajuns cea mai populară criptomonedă

BitcoinBitcoin, revenire spectaculoasă! La ce preț a ajuns cea mai populară criptomonedă

Vești excelente pentru investitorii în criptomonede. Prețul Bitcoin crește din nou, după ce fondatorul Tesla, Elon Musk, și-a arătat susținerea pentru această monedă digitală.

După ce Musk a adăugat #bitcoin la biografia sa de pe Twitter, săptămâna trecută, prețul criptomonedei a crescut cu până la 20%. Miliardarul a confirmat că e fan Bitcoin.

Elon Musk a spus în timpul unei emisiuni a reţelei sociale audio Clubhouse că „bitcoin-ul este un lucru bun”, adăugând că a sosit „prea târziu la petrecere”. El recunoaște că ar fi trebui să cumpere criptomoneda în urmă cu opt ani, când preţul ajungea la 13,5 dolari, potrivit CNBC.

„Cred că bitcoinul este pe punctul de a obține o acceptare largă de către oamenii din domeniul finanțelor convenționale”, a spus el.

Dogecoin, o criptomonedă creată în glumă în 2013

Elon Musk a mai spus că nu are „o opinie puternică” asupra altor monede virtuale. El a declarat că nu vede cu ochi buni alte criptomonede, iar comentariile sale cu privire la Dogecoin ar trebui tratate ca atare. „Cel mai ironic deznodământ ar fi ca Dogecoin să devină pe viitor principala monedă a planetei”, a precizat el.

Moneda virtuală Dogecoin s-a lansat în 2013, fiind o aluzie la Bitcoin și meme-ul „Doge”, două dintre cele mai populare elemente de pe internet în acel an.

Dogecoin s-a bucurat de succes și valoarea de piață a companiei a depășit în anul lansării 100 de milioane de dolari, însă a scăzut ulterior. Moneda digitală a început să crească puternic, iar acum valoarea companiei este de 7 miliarde de dolari, datorită volumului mare de tranzacții, potrivit The Verge.

author avatar
Andreea Vlad
261 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger