AcasăAfaceriADIO, Bitcoin! O nouă criptomonedă face acum legea în toată lumea!

ADIO, Bitcoin! O nouă criptomonedă face acum legea în toată lumea!

bitcoin-ethereum ADIO, Bitcoin! O nouă criptomonedă face acum legea în toată lumea!

Investitorii în criptomonede au o nouă pasiune: Ethereum! Aceasta a depăşit în premieră pragul de 4.000 de dolari şi a ajuns la o valoare de piaţă de peste 470 miliarde de dolari.

Ce se întâmplă cu Bitcoin? A ajuns la maximul ultimelor trei săptămâni, în timp ce Dogecoin – creată iniţial pentru a parodia frenezia criptomonedelor – şi-a revenit în urma declinului generat de apariţia lui Elon Musk din cadrul emisiunii Saturday Night Live.

Ethereum a crescut precum Făt-Frumos

În timp ce Bitcoin-ul s-a dublat, Ether a crescut de aproape cinci ori anul acesta şi Dogecoin a înregistrat un plus de aproximativ 11.000%, pe măsură ce euforia generată de Bitcoin s-a revărsat asupra altor active digitale.

În prezent, Ether înregistrează o valoare de piaţă de 476,4 miliarde de dolari.

În acest moment, suma criptomonedelor Ether aflate în circulaţie este de 477 de miliarde de dolari, faţă de 1.100 miliarde pentru Bitcoin şi 69 de miliarde de dolari pentru Dogecoin. Per total, întreaga piaţă a criptomonedelor valorează circa 2.500 de miliarde de dolari.

Fondatorul Ethereum a ajuns miliardar

Fondatorul Ethereum, platforma deservită de cripto-moneda Ether, se numără printre cei mai noi miliardari ai planetei. Vitalik Buterin a ajuns la o avere de 1,1 miliarde de dolari.

Vitalik Buterin este un ruso-canadian de 27 de ani și a fondat Ethereum în 2013, la doar 19 ani. Acum, grație creșterii spectaculoase a cripto-monedei sale, are o avere de 1,1 miliarde de dolari. El deține 300.000 de etheri în prezent.

author avatar
Andrei Ștefan
348 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger