AcasăOldTeo Trandafir si-a exprimat opinia referitoare la retragerea lui Huidu

Teo Trandafir si-a exprimat opinia referitoare la retragerea lui Huidu

(foto: agentia.org)

Teo a avut o interventie telefonica in emisiunea „Cronica Carcotasilor” de ieri, in care a comentat retragerea lui Serban Huidu din emisiunea care l-a consacrat.

(foto: agentia.org)

„Cronica Carcotasilor” de miercuri seara, a fost una in care a fost dezbatut accidentul produs de Serban Huidu. Teo Trandafir a spus ca acesta nu va mai aparea in veci la televizor.

Am aparut la Cronica in toate felurile, cu toate mascarile. I-am spus dupa una dintre ele lui Serban ca, daca a vrut sa ma faca sa plang, a reusit. Apoi a venit cu un buchet imens de flori, in direct, ca sa isi ceara iertare. Poti sa aduci orice bebelusa vrei tu, ca n-o sa fie Huidu. As lua-o de la capat, cu altceva. Trebuie regandit formatul,Huidu nu va mai aparea in veci la TV„, a spus Teo la „Cronica Carcotasilor”.

Serban Huidu si-a anuntat pe blogul personal retragerea din viata publica, in urma accidentului pe care l-a provocat pe data de 16 octombrie, viitorul emisiunii „Cronica Carcotasilor”, fiind deocamdata incert.

author avatar
Razvan Telegescu
1.639 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger