AcasăSPORTUnde esti Mirele, ca ne omoara astia?

Unde esti Mirele, ca ne omoara astia?

Bourceanu poarta banderola pentru a discuta mai usor cu arbitrii

Pe langa faptul ca bajbaie la capitolul fotbal, Steaua nu mai dispune nici de un adevarat lider in teren sau in vestiar, fapt deplans inclusiv de patronul Gigi Becali, care suspina dupa finul sau preferat, Mirel Radoi.

Bourceanu poarta banderola pentru a discuta mai usor cu arbitrii

In minutul 66 al partidei Steaua – Rapid, un duel intre stelistul Prepelita si rapidistul Coman a generat o bataie in toata regula intre jucatorii celor doua rivale. Daca pentru Coman a sarit in “ajutor” toata echipa, pe stelist doar doi colegi au incercat sa-l sustina. Tatu si Tanase au fost cei care au venit sa-si apere colegul, in timp ce capitanul – Bourceanu –  era 20 de metri de conflict. Fostii lideri din vestiarul Stelei erau recunoscuti prin faptul ca erau in “miezul” actiunii si sareau in apararea colegilor, cei mai reprezantativi fiind Lacatus si Radoi. Lipsa coeziune a grupului la gruparea antrenata de Ilie Stan se observa cu ochiul liber, fiecare jucator facand cum il taie capul.

Prepelita era sa fie mancat cu fulgi cu tot pe National Arena

Fostul capitan, Mirel Radoi, ar fi amendat comportamentul lui Florin Costea care, in minutul 80, a luat de la sine decizia de a pleca la vestiar, suparat ca nu a fost folosit. “ E adevarat ca jucatorii mai mult vorbesc pe la televizor. Cand era Mirel acolo toata lumea era preocupata mai mult de fotbal”, a declarat Gigi Becali.

author avatar
Sebastian Stan
119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger