AcasăOldAUH, AUH, AUH, AUGUSTUS!

AUH, AUH, AUH, AUGUSTUS!

Anticipat de covrigarul Mititelu inca de la delegarea lui Augustus Constantin, scandalul in Stefan cel Mare a pornit de la un penalty neacordat juvetilor, la o faza din startul partidei, in care Moti l-a tras de tricou si de sort pe Fl.Costea, apoi l-a lovit peste picioare, dupa un tackling ratat complet. Toata lumea s-a asteptat ca Augustus sa indice punctul cu var, dar fiul lui Costica-Vilcea, inspirat de conditiile meteo, s-a facut ca ploua.

*La puscarie Costica, la puscarie!*

Finantatorul oltenilor, Adrian Mititelu, a luat foc din cauza fazei din minutul 13 si promite razbunare. „Imi pare rau ca nu am dat ordin sa scot echipa de pe teren! Asta nu e greseala, e o executie! Augustus e santajat cu ceva. Vreau sa anunt ca ma voi constitui in parte civila in procesul lui Gheorghe Constantin, pentru ca acesta sa faca puscarie si pentru fiul lui! El l-a educat sa fure! Sa faca 15 ani de puscarie!”, a tunat Mititelu, care a mai precizat: „Inainte de meci, Borcea a intrat in cabina arbitrilor si a stat cinci minute! Va dati seama de ce!”.

*Welcome to Romania!*

Antrenorul alb-albastrilor, olandezul Mark Wotte, a declarat ca rezultatul partidei nu a fost decis pe teren si a povestit un episod interesant petrecut inainte de meci. „La intrarea pe teren, arbitrul a venit la mine si mi-a urat bun venit in România. A fost, intr-adevar, un bun venit special. 99 la suta dintre cei care au vazut faza, ar fi vazut penalty si cartonas rosu, iar la 1-1 si cu un om in plus ne-ar fi fost mult mai usor sa jucam. Este o foarte mare rusine ca nu a fost un meci decis pe teren”, a spus Wotte.

*Borcea: „A fost fault in atac!”*

Cel mai impatimit fan la „ciinilor”, nimeni altul decit oficialul Cristi Borcea, a comentat in stil propriu faza meciului. „A fost fault in atac initial, pentru ca Moti e impins de Costea, de asta cade intr-o parte! Apoi, normal, daca a lasat faza sa curga, e penalty”, a spus Borcea, rememorind modul in care Dinamo a fost dezavantajata la Craiova. „Noi n-am mai facut tam-tam in tur, cind am fost macelariti! Am pierdut 12 puncte pe mina arbitrilor”, a mai precizat „ciinele”-sef. La rindul sau, Cornel Ţalnar, antrenorul lui Dinamo, a declarat ca nu s-ar fi suparat nimeni daca rezultatul final ar fi fost de 7-1. „A fost un joc foarte bun al nostru. O victorie mai mult decit meritata si, daca era 7-1 nu se supara nimeni. Si pe noi ne-au furat anul trecut, probabil ca a fost penalty, nu am vazut bine, dar dupa evolutia jocului noi am meritat victoria cu prisosinta”, a spus Ţalnar.

*Augustus – suspendat opt etape*

Biroul Executiv al CCA a decis ieri sa-l retina de la delegari pe o perioada de opt etape pe Augustus Constantin. Dupa consumarea acestei perioade, Augustus nu va mai fi delegat decit la meciuri din Liga 2 si Liga 3, asta pina la finalul sezonului. Aceeasi sanctiune a primit-o si asistentul Liviu Ciubotariu, care nu a semnalizat un ofsaid in wminutul 58 al partidei Poli Iasi – Rapid, faza din care iesenii au marcat al doilea gol.

*Craiova cere 3-0 si dezafilierea FC Dinamo*

Clubul din Banie a anuntat ca va depune astazi la FRF un memoriu prin care va solicita masuri dure impotriva FC Dinamo, ca urmare a faptului ca Florin Prunea, in calitate de delegat, a stat pe banca la partida de duminica seara. Universitatea sustine ca Prunea este inca angajat al FRF, fiind vorba despre un conflict de interese. Oltenii mentioneaza ca Prunea este trimis in judecata pentru trafic de influenta, intr-un dosar penal in calitate de inculpat, alaturi de Gheorghe Constantin, fost presedinte al CCA si tatal arbitrului Augustus Constantin. De asemenea, se mai face referire la faptul ca Prunea este suspendat chiar de FRF, printr-o decizie a Comitetului de Urgenta, ca urmare a implicarii in „cazul Penescu”. Oficialii craioveni atentioneaza ca vor apela si la TAS daca nu vor fi multumiti de pozitia FRF. Conform regulamentelor UEFA, daca memoriul Craiovei va fi acceptat, Dinamo risca sa piarda meciul cu Universitatea cu 0-3, la „masa verde”, dar si dezafilierea.

Liga 1/ Etapa 18
Otelul – International 1-0
Ochirosii ’87
Brasov – Alba Iulia 2-1
Zaharia ’31, Sburlea ’85/
C.Cristea ’29
Bistrita – Timisoara 0-0
Poli Iasi – Rapid 2-1
Negru ’53, G.Paun ’58/
Raduta ’78
Steaua – Ceahlaul 1-3
Kapetanos ’14/ Onciu ’44,
Vasilache ’76, Badescu ’85
Gaz Metan – FC Vaslui 0-0
Pandurii – Astra 0-2
D.Silva ’68, Paulinho ’80
Dinamo – Craiova 2-1
Bostina ‘8, M.Niculae ’17/
Dina ’19
l Meciul Urziceni – CFR Cluj urma sa se dispute aseara

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
57 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger