AcasăSPORTPloua pe cele mai scumpe scaune de la National Arena

Ploua pe cele mai scumpe scaune de la National Arena

Nasu Sandu a depistat ca e ceva cu acoperisul inca de la inaugurare

Stadionul construit cu 234 de milioane de euro are o noua problema, dupa chestiunea gazonului. Pe primele randuri de scaune de la sectorul VIP, ploua!

Nasu Sandu a depistat ca e ceva cu acoperisul inca de la inaugurare

Gazonul de la partida cu Franta nu a fost singura hiba a celei mai mari arene de fotbal din Romania. De la inaugurarea stadionului lui Oprescu (6 septembrie 2011) si pana in prezent, Bucurestiul a fost ocolit de intemperii, astfel ca, teoretic, administratorii bazei n-au avut motive sa testeze acoperisul. Totusi, la sedinta de pregatire de louni seara a celor de la Manchester United, ploaia si-a facut aparitia, iar pe scaunele de la sectorul VIP – unde exista cele mai bune si mai scumpe locuri din stadion – aveai neaparat nevoie de umbrela, pentru ca ploua linistit. Apa se infiltrase pe la imbinarile acoperisului si cadea pe primele 10 randuri de langa teren. Biletele la sectorul VIP pe „National Arena” au costat: 700 lei (Romania – Franta), 300 lei (Romania – Belarus), 300 lei (Otelul – Benfica), 300 lei  (Rapid – PSV Eindhoven), 250 lei (Otelul -Manchester United).

Acoperisul rabatabil este pericol public

Partea rabatabila a acoperamantului arenei a fost testata dupa constructie si s-au constatat alte probleme. In momentul procesului de expandare al acoperisului, ploaia depozitata pe prelata va fi deversata pe spectatorii aflati pe primele randuri. Astfel, investitia de 11 milioane de euro nu va putea fi inchisa daca ploaia va incepe cand sunt spectatori in arena.

author avatar
Sebastian Stan
896 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ba da ce stire dati voi, se stie inca de la inceput ca nu e posibila rabatarea acoperisului in timpul meciului, asa cum e si la Frankfurt, oricum acoperisul se rabateaza in 12-14 minute:).

    Cat despre apa care se scurge pe la imbinari o sa se rezolve, stadionul este in garantie si nu este receptionat, era normal sa apara si astfel de probleme, ca doar nu vroiai sa se suie aia pe acoperisu cu furtunu asta vara si sa testeze acoperisul …

    Macar spuneti si aspectele astea

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger