AcasăAdam Levine a ramas fara jumatate de abdomen

Adam Levine a ramas fara jumatate de abdomen

Adam Levine a fost “operat” de angajatii revistei Vogue Rusia, care i-au extirpat o bucata din abdomen

Solistul trupei Maroon 5, Adam Levine, a ramas fara o bucata din trup dupa ce fotografia lui a fost retusata excesiv de angajatii revistei Vogue.

Adam Levine a fost “operat” de angajatii revistei Vogue Rusia, care i-au extirpat o bucata din abdomen

Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, a cazut victima nevinovata prelucrarilor excesive pe calculatorul. Starul in varsta de 32 de ani a ramas fara o bucata buna din abdomen dupa ce fotografiile pe care le realizase impreuna cu iubita lui, Anne Vyalitsyna, pentru editia rusa a revistei Vogue au fost modificate in Photoshop.

Gafa celor de la Vogue nu este insa singulara. Cu cateva saptamani in urma, actrita Kristen Stewart a ramas fara o parte din bratul drept, dupa ce fotografiile i-au fost prelucrate de editorii revistei Glamour.

author avatar
Alina Creanga
784 afisari
Zenville

Ultimele știri

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...

Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu

Ouăle sunt la mare căutare, înainte de Paştele 2024. În afară de faptul că sunt folosite ca ingerdiente pentru diferite feluri culinare, gospodinele le...
proger