AcasăOldMircea Badea: "Huidu e 'la pamant', bine ca nu e sub pamant!"...

Mircea Badea: „Huidu e ‘la pamant’, bine ca nu e sub pamant!” – VIDEO

captura Antena3

Mircea Badea, realizatorul emisiunii „In gura presei”, a facut cateva comentarii legate de modul in care unii se preocupa de subiectul Huidu, dupa accidentul de la Brasov. In opinia sa, intrebarile legate de viitorul emisiunilor lui Serban ar fi „o ticalosie”, la o perioada atat de scurta dupa ce au murit trei oameni.

captura Antena3

„Asist uluit la un cor al cocoloselilor cu privire la Huidu. ‘Este distrus, e la pamant‘, am mai spus-o, bine ca nu e sub pamant, ca de la pamant te poti ridica, de sub pamant nu te mai poti ridca”, a comentat Mircea Badea.

„Mi se pare o lipsa de decenta in acest moment, trei oameni inca nu s-au racit bine. Sa stau acum si sa-mi fac calcule despre ce se va intampla cu Huidu si cea mai ticaloasa dintre toate ‘oare-si va relua Huidu emisiunea‘. Mi se pare o ticalosie, o mizerie fara margini sa ai proocupari de acest gen”, a mai spus realizatorul „In gura presei”.

Serban Huidu a fost implicat, duminica la pranz, intr-un grav accident de circulatie, la Timisul de Sus, Brasov, in urma caruia au murit trei oameni.
Get Adobe Flash player

2.158 afisari

8 COMENTARII

  1. Are dreptate Badea, ucigasul din culpa a trei oameni va scapa usor.Doamne fereste de dementii astia care au inpresia ca ei sunt singuri pe sosele.Mai EU, cum iti explici ca soferul Loganului nu a mai avut timp sa vireze dreapta, avand spatiu suficient, oare din cauza nebunului care a intrat in depasire fara sa semnalizeze cu viteza prea mare pentru a mai schita vreun gest de evitare.Nu era mai bine ca EU sa fi fost soferul Loganului ca sa-l vedem ce facea ca sa scape din fata dementului.Dpoamne fereste de situatii asemanatoare si sa conduceti cu mare grija, viata are prioritate.

  2. Pana nu se dovedeste ca este vinovat sau nu, noi nu trebuie sa nu ne dam cu presupusu ,iar BADEA se teme ca daca va scapa nu o sa mai aiba nici o replica la adresa lui pentru ca este constient de faptul ca SERBAN este la o mie de ani distanta fata de el, de aceea arunca cu comentarii rautacioase si se lauda ca sa iasa el in evidenta , lasa pe altii sa-si expuna parerea despre tine si poate inveti sa fi si tu respectat .DUMNEZEU sa-i ierte pe cei trei condoleante familiilor.

  3. Mirciulică dragă, eu cel puţin o vorbă mai vreau să-ţi spun ! Aşa cum este blamat Huidu, aşa eşti şi dumneata, vezi că şi tu ai o boală la maşini, să nu îl urmezi, nu fi Gigi Becali frăţică, eu încă cred că eşti cu capul pe umeri şi îl foloseşti!

  4. este adevarat o cotitura an viata,dar putea sa evite,avand an vedere precedentul…………..an aceasi zona si altele…………unde pui ca nu era singur,pacat,tinerete distrusa

  5. M-au dezgustat majoritatea celor care au tot vb. la tv, cam pe toate canalele, despre accidentul lui Huidu si maniera in care au pus problema…ma enerveaza cumplit doamnele „astronoame, astroloage”, care zic ca trebuia sa invete ceva din accidentul de anul trecut…ce sa invete???????Sa stea in casa? Sa renunte la cronica? Daca sa renunte la cronica de ce anume? E o emisiune de divertisment cum sunt si altele , gen „In puii mei”, Divertis etc…doare atat de tare cand cineva se amuza de romana infecta a diverselor vip-uri tv rasarite dupa ploaie? Ma intreb cati oameni o sa omoare Bendeac daca tot ce i s-a intamplat lui Huidu e din cauza „batjocorei de la cronica..”.Nimeni nu isi doreste sa omoare 3 oameni, vreau sa-l vad pe ala care nu a gresit niciodata la volan..i se poate intampla oricui. Badea sa zica merci ca nu era in logan..sau nu.., iar Zavoranca sa multumeasca ca nu era maicasa in logan ca nu mai aparea la TV…

  6. Exista oameni care se bucura, regreta, sufera, dar mai ales oameni care SI-AU PIERDUT VIATA in urma acestui tragic accident.
    Revoltator este faptul ca a devenit un caz atat de mediatizat datorita implicarii unei persoane din showbizz-ul romanesc, nu datorita gravitatii si a consecintelor. ESTE USOR SA JUDECI, doar pentru ca ai dreptul la opinie, dar nimeni nu isi doreste asa ceva si nimeni nu schimba ceva.
    In Romania numarul persoanelor care MOR anual in ACCIDENTE RUTIERE este de PESTE 5
    ORI MAI MARE decat media Uniunii Europene, dar aceste persoane reprezinta doar niste cifre in statistica anuala a Politiei Rutiere. TU CE FACI IN ACEASTA PRIVINTA?
    Asociatia Auto Art incearca sa faca ceva de aproape un an de zile, prin implementarea unui program de “CONDUCERE DEFENSIVA”.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger