AcasăNewsSeful Politiei Rutiere, despre accidentul lui Serban Huidu: Prima varianta care se...

Seful Politiei Rutiere, despre accidentul lui Serban Huidu: Prima varianta care se profileaza e derapaj!

foto: igpr.ro

Serban Huidu a derapat si a ajuns pe contrasens, cel mai probabil, din cauza carosabilului umed. Aceasta este prima varianta care se profileaza in cazul anchetei accidentului de la Timisul de Sus, a precizat luni seful Politiei Rutiere, Lucian Dinita.

foto: igpr.ro

Seful Politiei Rutiere a mai declarat ca a fost demarata o expertiza tehnica si ca abia dupa ce aceasta va fi incheiata se va putea stabili cu exactitate cu ce viteza circula Huidu in momentul producerii accidentului de pe DN1, din zona Timisul de Sus, potrivit RealitateaTV.

„Evenimentul s-a produs pe drumul dispre Predeal spre Brasov in conditii de carosabil umed. (…) Prima varianta care se profileaza e derapaj si intrarea pe sens opus in conditiile in care s-a produs acea coliziune oarecum frontala. Este posibil ca ceea ce a declarat Serban Huidu, potrivit martorilor, si anume ca a simtit cum masina a derapat pe spate, sa fie adevarat”, a declarat Lucian Dinita.

Duminica la pranz, masina la volanul careia se afla Serban Huidu a ajuns pe contrasens si a lovit un Logan, pe DN1, la Timisul de Sus. Cele trei persoane aflate in masina respectiva au murit – doua la locul impactului si o a treia la Spitalul din Brasov. Alaturi de Serban se aflau sotia lui, Cristina Huidu, cei doi copii ai lor si bona celor mici.

757 afisari

2 COMENTARII

  1. Militionerul asta ori are bucurii la ucigas(chiar daca din culpa), ori are vreun interes.Si ce daca a derapat, tot ucigas ramane si nu va fi pedepsit pe masura faptei sale, deh are imagine si mai ales bani, prea multi ca sa nu fie ,,simpatizat” si de seful politiei rutiere pe tara, pardon feuda.Ma numar printre cei care conduc cu multa teama sa nu fac un accident, dar mai ales cu ochii in 14 ca sa ma feresc de cretinii care intra in depasiri nebunesti din ambele sensuri de mers pe soselele comuniste cam depasite de numarul mare de auto.

  2. Pentru tot ce inseamna aceasta afirmatie-luare de pozitie,eu l-asi da afara din politie! Urgent.Asa ceva nu e grav, ci foarte , foarte grav.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger