AcasăOldActrita Ada Condeescu a stat de vorba cu Brad Pitt si Angelina...

Actrita Ada Condeescu a stat de vorba cu Brad Pitt si Angelina Jolie: „Sunt fascinanti”!

Actrita Ada Condeescu, pe care publicul o stie din filmele „Eu cand vreau sa fluier, fluier” si „Loverboy”, a avut marea sansa de a vorbi cu doua dintre vedetele momentului la Hollywood: Brad Pitt si partenera lui de viata, frumoasa Angelina Jolie.

Talentata romanca in varsta de 23 de ani spune ca a fost fascinata sa stea de vorba cu cele doua staruri, despre care a avut senzatia ca „vin din alta lume”, conform Libertatea.

Intalnirea Adei cu perechea Jolie-Pitt a avut loc la Festivalul de Film de la Sarajevo, unde Condeescu a fost premiata pentru rolul din pelicula „Loverboy„. „Angelina si Brad emana caldura, sensibilitate si plutesc invaluiti in mister (…) Sunt fascinanti (…) Brad Pitt m-a felicitat pentru premiu”, a declarat tanara actrita.

In filmul „Loverboy„, regizat de Catalin Mitulescu, Ada Condeescu joaca alaturi de George Pistereanu. Pentru felul in care i-a dat viata personajului Veli, romanca a primit trofeul „The Heart of Sarajevo” („Inima orasului Sarajevo”-n.r.), pentru cea mai buna actrita.

927 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger