AcasăNewsRasturnare de situatie: Cristian Popescu Piedone ramane in Partidul Conservator!

Rasturnare de situatie: Cristian Popescu Piedone ramane in Partidul Conservator!

Dupa ce zilele trecute anunta ca demisioneaza din toate functiile detinute in Partidul Conservator, Cristian Popescu Piedone s-a razgandit! Primarul sectorului 4 ramane prim-vicepresedinte al conservatorilor si lider al filialei din Bucuresti a acestei formatiuni politice.

Piedone nu pleaca din Partidul Conservator (PC), a anuntat marti presedintele formatiunii, Daniel Constantin, dupa o discutie cu cel dintai, anunta Antena3. „Relatia mea cu domnul primar s-a bazat pe incredere si onestitate. Inainte de a lua orice decizie, am preferat sa trecem  peste orice fel de orgolii si am avut o discutie. (…) Echipa de conducere a PC este o echipa unita. Domnul Cristian Popescu-Piedone este si va ramane prim-vicepresedinte al PC, presedintele al PC pe Bucuresti si primar al sectorului 4 din partea partidului”, a declarat Constantin.

La sfarsitul saptamanii trecute, Cristian Popescu Piedone anunta ca i-a comunicat liderului PC, prin intermediul unei scrisori, ca demisioneaza din toate functiile detinute in cadrul formatiunii politice. Mai mult, Piedone anunta ca intentiona sa candideze la functia de presedinte al Partidului Conservator.

523 afisari

10 COMENTARII

  1. Felicitari domnului primar Piedone! A sesizat corect problemele reale ale cetatenilor din sector si a actionat la timp. Il voi vota pentru un viitor mandat indiferent de partidul din care va face parte.

    • Tocmai de aceea nu are importanta pozitia politica pe care o va aborda. Important pentru oameni este sa-si continue proiectele pentru sectorul 4. Si, fiind un om de cuvant, o va face cu siguranta!

  2. Ramane ca la inceput:Piedone la 4,Sorin Oprescu la Primaria Generala!Totusi,cui a folosit toata aceasta incertitudine?

    • A fost o exagerare a presei, omul si-a calculat bine sansele, are sondajele de partea lui, nu mai ramanea decat sa ceara ceea ce i se cuvine.

      • Si Minca a facut la fel iar acum e nevoita sa-si ceara scuze de la Piedone dar nu pentru ca e obligata ci pentru ca asa ar fi normal.

  3. Eu as vedea altfel situatia: Piedone la sectorul 4 (oamenii din acest sector il apreciza foarte tare), iar la Primaria Generala il vad ca fiind cel mai potrivit pe Nicolae Ontanu. Asa sa fie!

  4. Ontanu si Piedone sunt cei mai priceputi si mai gospodari primari pe care i-a avut si de care Bucurestiul are nevoie!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger