AcasăS-au despartit dupa ce s-au certat prin translator

S-au despartit dupa ce s-au certat prin translator

Amorul dintre Jordan si Leandro Penna n-a durat decat o vara

Starleta britanica  Jordan e din nou singura, dupa ce i-a dat papucii iubitului argentinian  pe motiv de incompatibilitate lingvistica.

Amorul dintre Jordan si Leandro Penna n-a durat decat o vara

Starleta britanica Jordan n-are noroc in dragoste si pace. De doua zile, tanara in varsta de 33 d ani e din nou singura, asta dupa ce a s-a suparat pe iubitul argentinian Leandro Pena si i-a dat papucii. Ruptura a intervenit dupa ce timp de o saptamana Jordan s-a certat cu amorezul prin intermediul unui translator deoarece nici ea nu stie spaniola, nici el, engleza.

Torturata de bariera lingvistica, starleta a decis sa ii faca bagajele lui Leandro (25 de ani) si sa il trimita acasa , dar si la munca in Argentina.

author avatar
Alina Creanga
224 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger