AcasăNewsAntonescu, co-presedinte USL: PC m-a asigurat ca vom merge mai departe impreuna,...

Antonescu, co-presedinte USL: PC m-a asigurat ca vom merge mai departe impreuna, mai puternici si mai uniti!

Co-presedintele USL, Crin Antonescu, a declarat in urma cu putin timp ca USL merge mai departe: „Nu avem niciun motiv sa ezitam, sa ne oprim, avem toate motivele si toate argumentele sa mergem mai departe impreuna”.

Antonescu a precizat ca, fara sa faca referire la conservatori, daca cineva nu impartaseste elementele convenite initial si a ajuns la alte concluzii, e liber sa aleaga alt drum.

„Partenerii conservatori m-au asigurat ca vom merge mai departe impreuna, mai puternici si mai uniti”, a raspuns Antonescu unei intrebari legate de problemele din alianta aparute intre PSD, PNL si PC.

Cat despre informatiile aparute pe surse legate de discutia care a avut loc in biroul presedintelui PNL, intre Crin Antonescu, Victor Ponta si Dan Voiculescu in timpul careia liderul liberal l-ar fi avertizat pe Voiculescu sa nu mai faca jocurile lui Traian Basescu, Antonescu sustine ca sunt numai speculatii de presa.

„S-a speculat foarte mult si se construiesc teorii politice si editoriale semete. Nu este adevarat ca PC ar fi cerut alte posturi si ar fi iesit scandal, nu este adevarat ca l-am acuzat pe Dan Voiculescu de santaj, cardasie politica in favoarea lui Traian Basescu”, spune Antonescu.

Crin Antonescu a fost invitat astazi, la sedinta conducerii centrale a Partidului Conservator, ce are loc, la aceasta ora, la  Palatul Parlamentului. PC ia in discutie si cazul deputatului Tudor Ciuhodaru, care a votat cu Puterea la infiintarea Ministerului fondurilor europene. „Ciuhodaru ar putea fi exclus din partid pentru ca a fraternizat cu cei de la putere”, au declarat surse din PC.

103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger