AcasăMONDENSotii Sota isi transforma menajera in bona

Sotii Sota isi transforma menajera in bona

Natalia Barbu si Nicolae Sota sunt nerabdatori sa devina parinti

Pentru ca mai sunt doar patru luni pana cand va deveni mamica, cantareata a inceput pregatirile pentru venirea pe lume a bebelusului. Natalia Barbu a gasit deja o persoana care s-o ajute la cresterea micutului:  femeia care ii face curat in casa.

Natalia Barbu si Nicolae Sota sunt nerabdatori sa devina parinti

Desi s-a casatorit cu un barbat potent financiar, artista prefera sa faca economii. Pentru ca in curand, cantareata si omul de afaceri Nicolae Sota vor deveni parintii unui baietel, cei doi si-au dorit sa gaseasca o persoana cu experienta care sa-i ajute la cresterea juniorului. Nici n-au stat prea mult pe ganduri ca au gasit candidatul ideal, care sa se ocupe de fiul lor. „Pana acum, sarcina nu mi-a facut probleme. Doamne ajuta! Sper sa fie asa pana la capat. Cred ca la sfarsitul anului acesta sau la inceputul anului viitor, baietelul o sa vina pe lume, poate chiar de Revelion. Dupa ce nasc, o sa-mi dicteze bebelusul cat sa stau acasa, presupun ca o sa fie vorba doar de cateva luni. Nu as sta mai mult pentru ca mi-ar fi dificil sa ma rup de ce fac eu. Avem o menajera, care va fi si bona copilului, deci ne va ajuta ea”, a declarat Natalia Barbu pentru ziarul „National”.

Compune special pentru Sota

Pentru ca omul de afaceri este unul dintre fanii ei, Natalia Barbu se simte datoare sa-i rasplateasca in vreun fel suportul pe care acesta i-l ofera. Ea planuieste sa-si puna amprenta asupra unei piese, care sa-i fie dedicata miliardarului, mai ales ca, acasa, are un mini studio. „Sotul meu nu are pana acum o melodie preferata din repertoriul meu, dar cred ca o sa apara in curand. Lui ii plac toate, dar nu e nici una despre care sa zica „wow”. Trebuie s-o scriu eu, sa fie pentru el, ca sa simta melodia cat mai aproape”, ne-a mai spus Natalia.

author avatar
Ioana Nechifor
785 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger