AcasăHalle Berry si-a rupt piciorul si a ajuns in scaunul cu rotile!

Halle Berry si-a rupt piciorul si a ajuns in scaunul cu rotile!

(foto: antena3.ro)

O clipa de neatentie a costat-o scump pe Halle Berry. Aflata la filmari in Spania, actrita si-a rupt piciorul si a ajuns la spital.

foto: antena3.ro

Au trecut ceva ani de cand Halle Berry era Catwoman si se putea lauda cu o mobilitate iesita din comun. Mai nou, o banala plimbare ii poate da mari batai de cap. Miercuri, Berry a fost fotografiata intr-un scaun cu rotile, cu piciorul drept in ghips, la iesirea dintr-o clinica din Mallorca.

Avand o pauza de la filmarile pentru „Cloud Atlas„, vedeta in varsta de 44 de ani a ales sa faca o plimbare pe proprietatea inchiriata de ea pe durata cat se afla in Spania, scrie Daily Mail. Intr-o clipa de neatentie, frumoasa Halle Berry s-a impiedicat, a cazut si si-a rupt piciorul.

Accidentarea actritei da serioase batai de cap echipei de productie a peliculei la care Halle Berry lucreaza in prezent. Se pare ca acestia ar fi decis deja, pentru a nu intrerupe filmarile, sa apeleze la o dublura pentru scenele in care e nevoie ca actrita sa apara in picioare.

In „Cloud Atlas”, Halle Berry o interpreteaza pe jurnalista Luisa Rey, care face o ancheta la o centrala nucleara, unde exista suspiciuni de coruptie.

Pentru fotografii, click AICI.

181 afisari
Zenville

Ultimele știri

Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când...

Mai sunt doar câteva zile până când credincioșii ortodocși vor sărbători Sfintele Paști.Și cum, conform tradiției, în Joia Mare multe gospodine încep deja...

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...
proger