AcasăIncredibil! Vezi cum arata Nicolas Cage acum 141 de ani !

Incredibil! Vezi cum arata Nicolas Cage acum 141 de ani !

Actorul Nicolas Cage este suspectat ca se lasa deliberat sa moara pentru a reinvia intinerit

Jack Mörd, un barbat din Tennessee, a scos la vanzare pe eBay o fotografie din 1870  a unui barbat care seamana uluitor de mult cu actorul Nicolas Cage. Omul sustine ca poza nu e trucata si vrea pe ea o gramada de bani.

Actorul Nicolas Cage este suspectat ca se lasa deliberat sa moara pentru a reinvia intinerit

Soc pe eBay! Jack Mörd, un barbat din Tennessee, a anuntat ca este posesorul dovezii clare ca actorul Nicolas Cage e vampir. Mai mult decat atat, omul  a scos proba la licitatie, stabilind pretul de pornire la un milion de dolari. Despre ce este vorba, insa, mai exact. Jack Mörd sustine ca este posesorul unei fotografii din 1870 a unui barbat care seamana mult prea bine cu actorul din “Ghost Rider” pentru a fi o coincidenta.

Un american vrea sa scoata cel putin un million de dolari pe o poza cu vampirul Nicolas Cage

“Teoria mea este ca Nicolas Cage este vampir. Probabil ca se lasa deliberat sa imbatraneasca, pana pe la 70-80 de ani, apoi actorul “Nicolas Cage”  va muri. Vampirul “Nicolas Cage” , insa, va invia si va trai in continuare, in alta parte a lumii, intinerit si gata sa o ia de la capat”, a comentat mai in gluma, mai in serios Jack Mörd,care jura ca nu a prelucrat fotografia pe care tocmai a scos-o la vanzare.

author avatar
Alina Creanga
516 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger