AcasăSPORTGeorgienii le-au mancat un punct scotienilor

Georgienii le-au mancat un punct scotienilor

Nationala de rugby a Scotiei a obtinut o noua victorie chinuita la Cupa Mondiala din Noua Zeelanda, 15-6 cu Georgia.

Spre deosebire de meciul cu Romania, din prima etapa, pe care l-au castigat cu 34-24, scotienii au marcat, impotriva Georgiei, numai din lovituri de picior, astfel ca Scotia nu a mai luat punctul bonus ofensiv pentru cel putin patru eseuri marcate.

Georgia a inceput meciul in forta, a ajuns de cateva ori aproape de terenul de tinta al Scotiei, dar a punctat o singura data, Kvirikasvili transformand o lovitura de pedeapsa de la circa 55 de metri.

Scotia a echilibrat jocul dupa minutul 25, profitand de caderea fizica a georgienilor.

Dan Parks a reusit doua lovituri de pedeapsa si un drop, iar Scotia conducea, la pauza, cu 9-3.

Dupa pauza s-a inscris numai din lovituri de pedeapsa, iar scotienii s-au impus, in cele din urma, cu 15-6.

Ambele formatii au ratat punctul bonus. Scotia, echipa invingatoare, nu a reusit sa marcheze patru eseuri pentru punctul bonus ofensiv, iar Georgia nu a reusit sa obtina punctul bonus defensiv pentru o infrangere la cel mult sapte puncte diferenta.

Tot astazi, Samoa a surclasat Namibia, cu 49-12, iar Canada a invins, oarecum surprinzator, Tonga, cu 25-20, dupa unul dintre cele mai spectaculoase si echilibrate meciuri de pana acum, de la Cupa Mondiala din Noua Zeelanda.

author avatar
Cristi Ionita
58 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger