AcasăNewsPartide de sex cu subventii de la stat

Partide de sex cu subventii de la stat

Deputatul PDL Silviu Prigoana sustine o lege a prostitutiei pe model german, care prevede un tratament special pentru bolnavii psihic si locomotor.

Cand vine vorba de o lege a prostitutiei, Silviu Prigoana se gandeste si la bolnavii psihic si locomotor

Democrat-liberalul vrea ca persoanele cu dizabilitati si cele cu probleme psihice sa beneficieze de partide de sex, sponsorizate de la bugetul de stat, asa cum se intampla in alte tari civilizate. „Prin legislatia germana, toti bolnavii psihici si locomotori au platite de stat doua intalniri pe luna cu fete sau baieti, in functie de orientarea lor”, a explicat Prigoana, care nu s-a sfiit sa afirme ca mai toti parlamentarii sunt niste escroci. ” Suntem toti escroci, daca am spus lucruri si nu le-am dus la indeplinire. Cat timp vorbesc cu colegii mei si spun ca o votam (legea prostitutiei – n.r) si la vot se abtin sau sunt impotriva (…) cand imi spuneti mie o chestie si va razganditi, se cheama escrocherie (…) Nu mi-am dat seama ca o sa gasesc atatia escroci in Parlament, sa-mi spuna ca voteaza si nu voteaza. Prieteni de-ai mei, colegi de-ai mei, niste escroci. (… ) Pentru prima data in istoria Parlamentului s-au abtinut la vot 140 de deputati. „, a mai declarat Prigoana, precizand ca, dupa intrarea in vigoare a Codului Penal, prostitutia este dezincriminata.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
827 afisari

1 COMENTARIU

  1. E bine sa se prevada servicii sexuale pt pesoane cu dizabilitati cum este in Germania daca si persoana cu dizabilitati de la noi are venituri decente, dar mai intai dl Prigoana actionati in Parlament si in PD-L ca persoanelor cu dizabilitati din Romania sa nu li se taie prestatiile pt dizabilitate cum se prevede in viitoarea lege a asistentei sociale. Daca aceste sume n-au mai crescut din 2008 macar din bun simt lasati-le la acelasi nivel.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger