AcasăSarah Jessica Parker are acasa doua maimute!

Sarah Jessica Parker are acasa doua maimute!

foto: myidol.ro

Actrita din „Sex and the City”, Sarah Jessica Parker, are acasa doua maimute in miniatura! Nu va ganditi ca actrita si-a cumparat doua animalute, nici vorba de asa ceva. Parker se refera la cei doi copilasi ai sai,  gemenii Tabitha si Marion, pe care ii alinta intr-un mod cat se poate de simpatic.

foto: myidol.ro

Copiii actritei au doi ani si cat e ziua de lunga se joaca si se bat zdravan, cand prind ocazia. Motiv pentru care mama lor ii aseamana cu doua maimute in miniatura, potrivit Contact Music.

Momentul preferat de cei mici pentru a face cele mai multe nazbatii e cel al mesei. „E uimitor pentru mine sa vad ce se intampla in bucatarie in 20 de minute. E ca si cum ai hrani niste animale de la Zoo. Gemenii sunt zapaciti ca niste maimute. Sunt fermecatori, amuzanti si simpatici, dar in acelasi timp violenti unul cu celalalt. Se pocnesc mereu unul pe altul”, a declarat Parker.

Sarah Jessica Parker, actrita cunoscuta pentru rolul din productia „Sex and the City„, este casatorita de 14 ani cu un coleg de breasla, Matthew Broderick. Cuplul are trei copii –  James, de 9 ani si gemenii Tabitha si Marion, in varsta de 2 ani.

 

512 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger