AcasăNewsClienta batuta si incuiata in portbagaj de un taximetrist nervos!

Clienta batuta si incuiata in portbagaj de un taximetrist nervos!

A sunat la taxi si a cerut o masina care sa o duca acasa. Pentru ca a indraznit sa ii spuna soferului ca a ales varianta cea mai lunga catre destinatie, o tanara a fost lovita si incuiata in portbagajul taxiului!

foto: inpascani.ro

Calatorie de cosmar pentru o tanara din Germania, care a avut nesansa sa nimereasca un sofer de taxi care sa nu suporte comentariile. Femeia in varsta de 32 de ani a fost lovita cu pumnul in fata si apoi tarata si incuiata in portbagajul taxiului cu care spera sa ajunga cat mai repede acasa.

Desi tanara avea in buzunar telefonul mobil si a apucat sa sune la politie, nu le-a putut spune salvatorilor unde se afla. Din acest motiv,  clienta furiosului taximetrist din Hamburg a stat incuiata in portbagaj nu mai putin de cinci ore, pana cand cineva i-a auzit strigatele de ajutor, potrivit foxnews.com. Intre timp, taximetristul ajusese acasa, isi parcase masina in fata locuintei, insa pe ea o ”uitase” in portbagaj!

In timp ce clienta ghinionista a ajuns la spital, in stare de soc si cu rani la maini si la picioare, soferul a fost retinut de politie.

250 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger