AcasăLa 71 de ani, Al Pacino petrece pana-n zori, la Venetia! -...

La 71 de ani, Al Pacino petrece pana-n zori, la Venetia! – FOTO

foto: cinemagia.ro

Cand ai chef de viata, varsta din buletin nu e deloc importanta! O demonstreaza chiar marele actor Al Pacino, petrecaretul-vedeta al unui eveniment privat organizat, sambata, la Venetia de creatorul de moda italian Angelo Dalasso.

foto: cinemagia.ro

La cei 71 de ani ai sai, Pacino a ales din dulap un costum bleumarin, o camasa alba satinata, pe care a purtat-o peste pantaloni, si a plecat sa petreaca. Toata lumea prezenta la evenimentul de la Hotel Centurion a remarcat ca starul din „Parfum de femeie” era bronzat, plin de energie, si mereu cu zambetul pe buze.

Parand cu cel putin 30 de ani mai tanar, Pacino a fost cu adevarat sufletul petrecerii, potrivit Daily Mail. Actorul s-a fotografiat cu toata lumea si a parut sa se simta foarte bine in compania invitatilor designerului Angelo Dalasso.

Insa Pacino mai si munceste, nu doar chefuieste! El se afla in aceste zile la Venetia si pentru ca se ocupa de promovarea celui mai recent film al sau, Wild Salome.

Fotografiile de la petrecerea designerului Dalasso au toate motivele sa ii linisteasca pe fanii lui Pacino, dupa ce zilele trecute presa internationala publicase cateva instantanee in care starul aparea trist si cam neglijent, pe aeroportul din Los Angeles.

Pentru fotografii de la petrecere, click AICI.

388 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger