AcasăVa vine sa credeti? Heidi Klum, certata ca a facut plaja topless!

Va vine sa credeti? Heidi Klum, certata ca a facut plaja topless!

foto: radiointact.ro

Superba Heidi Klum, votata nu o data printre cele mai frumoase femei din lume, a avut batai de cap pentru ca a facut plaja topless! Cel care a „certat-o” a fost, culmea, un barbat! E vorba de un agent de paza de la un hotel din Phoenix, devenit fara voia lui, purtatorul de cuvant al unui grup de turisti nemultumiti de… priveliste.

foto: radiointact.ro

Heidi Klum a povestit in emisiunea celebrului Jay Leno ca a avut probleme cu faptul ca obisnuieste sa faca plaja topless, pentru a nu se bronza cu dungi. I s-a intamplat la piscina unui hotel din Phoenix, unde nu toti turistii pareau de acord cu ideea de plaja fara sutien, conform Contact Music.

Supermodelul german a povestit ca, daca initial s-a conformat rugamintii agentului de paza, peste ceva timp a decis sa faca din nou plaja topless, pentru ca pur si simplu nu a vrut sa fie bronzata cu dungi de la bretelele costumului de baie! Klum a tras si o concluzie dupa incidentul amuzant: americanii sunt cu mult mai conservatori, la acest aspect, decat europenii!

Heidi Klum arata senzational, la 38 de ani, desi putini ar crede ca are patru copii – Leni (7), Henry (5), Johan (4) si Lou, in varsta de 1 an si noua luni! Klum este casatorita cu celebrul cantaret Seal.

208 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger