AcasăNewsFemeie reținută după ce ar fi agresat doi poliţişti de la Poliţia...

Femeie reținută după ce ar fi agresat doi poliţişti de la Poliţia Locală Sector 1/Scandalul, pornit de la o parcare neregulamentară

(sursa foto:politialocalagalati.ro)

Situație incredibilă în Capitală, pornită, din câte se pare, de la o parcare neregulamentară! O femeie a fost reţinută pentru 24 de ore, după ce ar fi agresat doi poliţişti de la Poliţia Locală Sector 1 aflați „în câmpul muncii”. E acuzată că a tras de hainele poliţiştilor locali, dar şi că i-ar fi lovit în zona feţei.

Din câte au comunicat autoritățile, întregul scandal ar fi pornit de la o parcare neregulamentară.

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au anunțat, miercuri, 10 aprilie, că procurorii cercetează o femeie, pentru comiterea a două infracțiuni de ultraj.

Incidentul a avut loc marți dimineață. Iar conflictul ar fi fost generat de faptul că o mașină a fost parcată neregulamentar. Și ar fi urmat să se dea o amendă pentru acest lucru.

La data de 09.04.2024, în jurul orei 10:25, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe zona de competenţă, lucrători de poliţie din cadrul D.G.P.M.B. – Poliţia Sectorului 1 Bucureşti, Secţia 5 Poliţie, au fost sesizaţi prin intermediul SNUAU 112 cu privire la faptul că o persoană de sex femeiesc a intrat într-un conflict cu lucrătorii de poliţie din cadrul Poliţiei Locale Sector 1, generat de parcarea neregulamentară a unui autovehicul, împrejurare susceptibilă de a fi sancționată contravențional”, se menționează în comunicatul de presă transmis de Parchet.

„Îmbrânciri și lovituri în zona feței și a corpului”

Potrivit procurorilor, femeia ar fi îmbrâncit și lovit doi poliţişti locali. Și nu sunt singurele acuzații ce planează asupra suspectei. „Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că la data de 09.04.2024, în jurul orei 10:25, inculpata a exercitat acte de violență împotriva a doi agenți de poliție din cadrul Poliției Locale Sectorul 1 București, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, constând în smulgerea hainelor, îmbrânciri și lovituri în zona feței și a corpului”, se precizează în același comunicat.

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore, urmând să fie dusă în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă. „Inculpata a fost reținută 24 de ore și, ulterior, procurorul a formulat propunere de arestare preventivă, urmând ca propunerea să fie soluționată de către judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sectorului 1 București”, a mai informat sursa citată.

author avatar
Andrei Coman
337 afisari

4 COMENTARII

  1. Ce barbati sunt politistii aia? Daca-i intorceau un dos de palma o dadeau cu cracii in sus si o incatuseau.

  2. Desfintati politia locală,acesti așa ziși agenți nu au nici o pregătire in materie de drept, sunt bătăuși cu uniformă .

  3. in sfarsit o relatare corecta , felicitari autorului . toate mizeriile de televiziuni au spus ca doi politisti au fost batuti de o femeie in timp ce imaginile date tot de acestea aratau un fel de imbranceala , adica daca tragi de haine si zgarii pe cineva este bataie .

    • Și palma peste fata?? Hai sa îți dau eu niște perechi de palme dacă zici ca e doar o imbraciala…. și ramai cu imbranciala ….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

ANM anunţă că se schimbă vremea în România! Diferențe mari de temperatură de la o zi la alta. Prognoza pentru Bucureşti

În acest weekend, vremea intră într-un proces de încălzire. Cu toate acestea, nu vom scăpa de ploi. Potrivit meteorologilor, precipitațiile vor fi prezente în...

Bucureştiul se închide din nou în weekend pentru maşini. Se deschide pentru pietoni. Zonele cu restricţii de trafic

Şoferii care ar dori să iasă cu maşina prin Bucureşti, în weekend, trebuie să ştie că Poliţia Rutieră a stabilit câteva restricţii. În Capitală,...
proger