AcasăNewsBărbatul care şi-a ucis fiica vitregă şi a ascuns-o în lada unei...

Bărbatul care şi-a ucis fiica vitregă şi a ascuns-o în lada unei canapele şi-a aflat pedeapsa

Magistrații de la Tribunalul București au dictat pedeapsa în cazul lui Marcel Șerbuc, bărbatul care şi-a ucis fiica vitregă şi a ascuns-o în lada unei canapele.

Inculpatul a fost condamnat la 26 de ani de închisoare pentru omor calificat și pentru tâlhărie.

Deocamdată, rămâne în arest preventiv

Pentru moment, Marcel Șerbuc rămâne în arest preventiv, așa cum a fost și până în acest moment. A trecut aproape un an de când Ana Maria a fost găsită fără suflare, în lada canapelei.

Criminalul a fost găsit în Olanda și extrădat în țara noastră. El și-a recunoscut faptele și iată că, astăzi a venit această decizie de condamnare pentru 26 de ani de închisoare cu executare. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

De ce a ucis-o pe fată

Condamnatul a susţintut că Ana Maria, fata de 12 ani, l-a lovit iar el a ripostat, lovind-o, la rândul lui, peste față. Potrivit spuselor acestuia, adolescenta s-a dezechilibrat și s-a lovit cu capul de cadă.

În urma loviturii, copila a început să sângereze pe gură, iar el s-a speriat, a luat un șiret și a strangulat-o. Ulterior, bărbatul a curățat casa, a pus cadavrul în saci și l-a ascuns sub pat.

Mama ei, care era plecată în Spania, a vorbit şi ea cu anchetatorii. Aceasta a fost adusă în România și a dat declarație în fața polițiștilor. Ea a fost și cea care le-a spus despre Marcel Șerbuc.

author avatar
Andrei Ștefan
380 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger