AcasăSPORTHagi, injurat la Constanta

Hagi, injurat la Constanta

In derby-ul Seriei 1 din Liga 2, dintre FC Farul si Viitorul, suporterii gazdelor l-au facut albie de porci pe cel mai mare fotbalist roman din istorie.
Noua generatie de suporteri ai Farului nu l-a prins pe Gheorghe Hagi imbracand tricoul „alb-albastru” al echipei, in anii ’80, drept pentru care „Regele” este doar patronul rivalei locale Viitorul, deci un personaj numai bun de injurat. Scenariul s-a repetat in acest weekend, cand cele doua formatii s-au intalnit intr-un derby incheiat la egalitate, scor 0-0. Spunem „s-a repetat” pentru ca Hagi a fost injurat ca la usa cortului si-n urma cu un an. De data aceasta, repertoriul celor 300 de spectatori prezenti in tribunele stadionului „Farul” – fost „Gheorghe Hagi„! – a facut trimiteri si la originea aromana a fostului mare international. Fanii „marinarilor” l-au acuzat pe Hagi ca a incercat sa castige partida cu ajutorul brigazii de arbitri, condusa de Georgian Ionescu, din Buzau.
Viitorul Constanta ocupa pozitia secunda in clasamentul Seriei 1, cu patru puncte dupa doua etape, in timp ce Farul este pe 13, cu doua remize.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger