AcasăNewsVIDEO. Șoferii pot întoarce, mai nou, sub pasajul rutier de pe DN...

VIDEO. Șoferii pot întoarce, mai nou, sub pasajul rutier de pe DN 1 /Anunțul CNAIR

sursa foto: captură video Facebook/CNAIR

Veste cât se poate de bună pentru șoferi! E vorba despre o măsură ce vizează decongestionarea traficului rutier de pe DN1, din zona Aeroportului Otopeni. 

O zonă ce permite șoferilor să se întoarcă în sensul opus a fost realizată sub pasajul rutier de pe DN 1, în drum spre Aeroportul Otopeni.

Punct de întoarcere pe sub pasajul rutier de pe DN1

Concret, s-a realizat un punct de întoarcere pe sub pasajul rutier de pe DN 1 (Aeroport Otopeni).

„CNAIR informează participanții la trafic că pentru decongestionarea traficului din zona Aeroportului Otopeni s-a realizat un punct de întoarcere pe sub pasajul rutier de pe DN1”, anunță vineri, 15 martie, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Practic, s-a realizat o bandă suplimentară de circulație sub pasajul rutier, astfel încât conducătorii auto –  care circulă pe DN1 sensul București – Ploiești și doresc să se întoarcă spre București – să nu mai fie nevoiți să pătrundă în sensul giratoriu existent sub pasajul rutier, pentru realizarea acestei manevre.

Ce trebuie să știe șoferii

Conform CNAIR, punctul de întoarcere a fost semnalizat corespunzător prin realizarea de marcaje și instalarea de indicatoare rutiere.

„Precizăm faptul că acest punct de întoarcere poate fi utilizat numai de vehicule cu o înălțime maximă de 3.00 m, celelalte vehicule urmând să utilizeze, în continuare, sensul giratoriu”, se menționează în comunicatul transmis vineri.

author avatar
Andrei Coman
506 afisari
Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger