AcasăMONDENFlorin Piersic Jr. a spus totul! De ce nu mai vorbește cu...

Florin Piersic Jr. a spus totul! De ce nu mai vorbește cu tatăl său, celebrul „Mărgelatu’”

sursa foto: spectacola.ro

Florin Piersic Jr. a vorbit despre motivul care a dus la răcirea relației dintre el și tatăl său, celebrul actor Florin Piersic. Un gest al artistului cu un număr uriaș de fani în România l-a întristat pe fiul marelui actor. Și a dus la o ruptură a legăturii tată-fiu.

Într-un interviu acordat în urmă cu ceva vreme unui post TV, fiul celebrului actor a vorbit deschis despre relația cu tatăl său. Așa s-a aflat că are mai bine de două decenii de când nu mai vorbește cu tatăl său. Ruptura la nivel de comunicare i-a surprins pe mulți dintre fanii marelui artist.

Pare-se că relația dintre cei doi s-a răcit treptat. Potrivit fiului marelui actor, ruptura dintre ei a avut loc în anul 2004. Atunci când Florin Piersic a avut o reacție neașteptată la premiera unui film la care juniorul, actor la rândul său, a lucrat foarte mult. E vorba despre filmul „Fix Alert”. La acel moment al lansării proiectului, Florin Piersic Jr. a simțit că tatăl său nu îi ia munca în serios. „A făcut cumva bășcălie” – spune fiul vedetei din seria „Mărgelatu”.

Fiul lui Florin Piersic: „Asta se întâmpla în 2004, totuși gestul nu pot să-l înțeleg”

„Ruptura s-a produs treptat, dar au fost și momente bruște. A fost un moment în care, la Fix Alert, am făcut o conferință de presă. Și eu credeam foarte mult în momentul acela în filmul ăla și în toată echipa. Toți cei care lucraserăm la filmul acela eram ca o familie.
El a venit și a făcut cumva bășcălie și cred că acela a fost un moment de ruptură pentru că m-a durut. Ciudat e că el nu și-a dat seama că îl lovește pe propriul lui fiu. (…)

Asta se întâmpla în 2004, totuși gestul nu pot să-l înțeleg pentru că există comparații. În 2004 nu aveam copii, acum am copii și îmi e foarte greu să înțeleg cum poți să îți lovești copilul.

E greu de înțeles și aici intervine competiția de care vorbeam. E adevărat că filmul Fix Alert nu este un produs perfect. E perfectibil și așa va rămâne. Nu mă așteptam ca el să fie în zona lui de interes. M-a șocat gestul, numai că l-am iertat. L-am iertat și eu rămân cu lucrurile bune”, a declarat Florin Piersic Jr., în emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai.

author avatar
Andrei Coman
1.312 afisari

6 COMENTARII

  1. „De ce nu mai vorbește cu tatăl său, celebrul „Mărgelatu’”
    De prost de aia nu mai vorbeste. Indiferent ce ti-a facut, e tac-tu bahhh, el impreuna cu ma-ta ti-au dat viatza.

    • Copiii nu cer să fie născuți, nu își pot alege părinții!!
      Iar ceea ce spui, este o mare prostie, pe măsura inteligenței tale.

  2. De ce oare la noi, aproape toate progeniturile unor oameni cu o anumită notorietate în meserie, trebuie să-și urmeze in activitate musai părinții? Rezultatul ? În aproape toate cazurile, eșec total. De ce fiul marelui Piersic, deși e mic (în cariera), se crede mare ? Cum poți sa nu vorbești cu cel care ti- a dat viață și ti-a șters dosul, pentru ca ti- a criticat un rateu, pentru ca ce numește el film e un șut pe lângă porta, pardon artă. Inclusiv acest lucru te caracterizează ca PITIC.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Horoscop – duminică, 12 mai 2024. Vreţi să împăcaţi pe toată lumea, dar cu cineva tot veţi intra în conflict!

Conform astrogramelor realizate de astrologi pentru horoscopul de duminică, 12 mai 2024, nativii trebuie să ofere o mai mare grijă pe "casa comunicării".Tot mai...

Fermierii din Vrancea au ajuns la disperare. Bieţii oameni au crezut că rachetele anti-grindină alungă ploaia şi le-au atacat cu pietre! (VIDEO)

Mai mulți fermieri din Vrancea au atacat cu pietre și scânduri o stație de lansare a rachetelor anti-grindină, iar 10 dintre ei sunt cercetați...
proger