AcasăSOCIALTragedie în Iași. Un copil a murit după ce a căzut de...

Tragedie în Iași. Un copil a murit după ce a căzut de la etajul 9. Unde s-ar fi aflat mama lui

sursa foto: gazetadebistrita.ro

Dramă, luni seară, 4 decembrie, într-o localitate din județul Iași. Un copil a căzut de la etaj. În ciuda tuturor eforturilor, băiatul nu a putut fi salvat. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs nenorocirea.

Băiatul în vârstă de 13 ani, originar din Republica Moldova, a murit, luni seară, 4 decembrie, după ce a căzut de la etajul nouă al unui bloc din localitatea ieşeană Ciurea.

Din câte se pare, copilul ar fi rămas singur în casă pentru scurt timp. Din motive neclare încă, s-a produs nenorocirea. Puștiul a căzut de la mare înălțime, iar în urma impactului a suferit mai multe fracturi.

Ce le-a spus medicilor mama copilului

Din câte s-a aflat, băiatul locuia împreună cu mama şi fratele său într-un apartament închiriat în acel bloc.

Mama le-a spus medicilor că băiatul rămăsese singur în casă, ea lipsind câteva minute, întrucât l-a condus pe celălalt copil până la lift, potrivit news.ro.

La fața locului a ajuns un echipaj SMURD. S-au făcut eforturi pentru resuscitarea copilului, dar, din păcare, acestea nu au dat rezultatele sperate. Astfel că s-a declarat decesul băiatului.

„Adolescentul a căzut de la etajul nouă. Era în stop cardiorespirator, cu multiple fracturi. S-au efectuat manevre de resuscitare, din păcate însă fără rezultat. A fost declarat decesul”, a precizat medicul-şef UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu.

Nu se știu deocamdată împrejurările în care a căzut copilul de la mare înălțime. Urmează să se facă o necropsie. Polițiștii au început cercetările în acest caz. Rămâne de văzut la ce concluzii vor ajunge anchetatorii în urma investigațiilor derulate ca urmare a acestei tragedii.

author avatar
Andrei Coman
259 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger